Ååååååka pendeltåg..

Nej det ska jag inte. Fick bara låten på hjärnan så det fick bli rubriken. Har alltid så svårt att komma på rubriker till inläggen. Skriver ju om lite allt möjligt så det är inte så lätt att hitta en rubrik som passar till allt så dom får oftast bli lite random.

Ja ja. Idag hade jag bara en lektion, matte, på hela dagen så efter skolan drog jag och mamma iväg för lite ärenden. Jag fick ju köra så det var mest därför jag hängde med haha. Lunch på IKEA och en liten snabb sväng på a6 hanns med också. Nyaste inköpen:

                                                    
 Gulligt linne, H&M                    Spets top, NewYorker             Supermysig långtröja, NewYorker

(Glömde ta kort på mitt nya korsettlinne från NewYorker. Sjukt snyggt är det med både läder och tyg)

Nu behöver jag inte shoppa på ett tag! Alla pengar ska gå till att shoppa julklappar åt alla andra. Generous times are ahead!
Jag tänkte att jag skulle börja lite tidigare i år med att fixa alla julklappar så man slipper oroa sig om det precis inpå. Har redan börjat få ångest, med tidigt inhandlande måste man också komma på vad man ska köpa och det är inte helt lätt. Men jag har bestämt mig att få det avklarat så snabbt som möjligt!

29.11.2010

Kände att jag behövde prata lite med min älskling även om det inte var länge sen som vi pratade. Snabbt litet samtal räcker långa vägar ♥

Måndag och en helt ny vecka. Hoppas det blir en bra vecka, känner på mig att det kommer bli det. Dock var det en dålig start. Väntade i hela 15 min på min buss i morse och då var jag ändå sen till bussen! Jisses va jag frös. Har ju inte en chans att komma i tid till skolan nu under vintern.

Har lyckats få tid att jobba på fredag nu när julborden börjar närma sig. Behöver verkligen tjäna lite pengar nu när jag har haft motvilliga utgifter på körkortet och snart på en bil. Dags att börja tjäna ihop lite mer cash!
Eftersom det här bara är ett extra jobba, alltså att jag blir inkallad när jag behövs, så behöver jag ett till jobb. Älskar att jobba på Företags Catering men det räcker inte riktigt så min jakt på jobb har än en gång börjat efter ett nederlag på Max. Hoppas jag har turen att fixa nåt.

Prioriteringar december månad:
- Körkort
- Skola, jobb
- Fritid (vill helst ha den som två men måste vara lite ansvarsfull)
- Möjligtvis få tid att åka upp till far min med syster innan jul

Tid är det jag mest av allt behöver just nu, tid till att hinna med allt jag vill göra. Får helt enkelt speeda på för att hinna med allt.



Ironin kanske ska få vila ett tag?

Känner mig lite seg just nu. Jag ska börja kämpa med körkortet igen efter en paus med Gossip Girl och Top Model.
Bordet framför mig är fyllt med böcker, block och min dator. Trots att jag måste fokusera på pluggandet så kollar jag upp lite då och då och byter musik eller kollar facebook. Det hjälper mig att fokusera, att bli lite ofokuserad alltså. Går inte att koncentrera sig om man bara sitter och glor ner i en bok!

I morse vaknade jag upp kl 7.08 och trodde att det var måndag såjag flög upp medans jag sa helvete helvete, drog på mig morgonrocken och sen kom jag på att det bara var söndag. Med ett helvete la jag mig i sängen igen och somnade om.
Hatar när man flyger upp så där i onödan, känns som om hela kroppen inte riktig hänger med. Tur att det inte var måndag idag i alla fall. Hade fått spel om jag glömt ställa klockan igen. Ska komma ihåg att göra det ikväll!

Nej nu ska jag återvända till pluggandet. Hoppas ni har haft en bra helg allihopa och glöm inte att ställa klockan ikväll!
See ya!



Skymning 15.53

Sitter i köket och tittar ut genom fönstret. Det börjar bli mörkt. Inte riktigt svart utan det är blått ute och den vita snön lyser i det blåa.
Just nu är det som mysigast, i skymningen. Skulle gärna vilja gå ut och gå men är fast med körkorts teorin.

Jag har så mycket jag vill hinna med men det går inte så bra. Det mesta är i skolan. Har tusen arbeten som måste bli klara sen har jag körkortet också. Men jag hoppas att det är över snart.
Jag tänker hela tiden jag kanske har körkort då och får en liten utskällning när ja säger så, dom säger åt mig att jag ska tänka att jag har körkort då och att jag klarar det. Det är bra att jag har människor som pushar mig.

Jag ska ha körtkortet då.

Tomten är far till alla barnen

Underbar film! En av dom svenska filmer jag faktiskt gillar.
Måste säga att jag älskar december månad. Snö, julmusik och massa pynt. Sen är det så mysigt att gå ute på stan nu när dom har hängt upp lampor längst hela gatan. December månad är den bästa på hela året.

Tips till er som älskar julmusik:
Den 1 december börjar julradio sända så missa inte det!
www.julradio.se


Min hund heter X

Jo Jocke kom till slut om ni undrar haha. Mat och mys medans vi sökt på youtube-klipp med Kristoffer Appelqvist, en rolig kille det där!
Jag skulle ju upp till skolan i fredags men Jocke skulle inte till skolan så han skulle gå upp när jag gick upp. Men va tror ni händer? Jo, jag glömmer att ställa klockan. Så typiskt mig! Jag kom ihåg att jag hade mobilen i handen och skulle ställa alarm men så ropade Jocke om nåt eller sa nåt så jag la ifrån mig mobilen och glömde bort det. Minne som en guldfisk. Var ju inte helt fel med sovmorgon dock. Vi hade ju itne en så lång dag utan skulle sluta vid 10.30 och jag vaknade 9.55. Ja ja, sova är alltid skönt haha.

Igår var det krogrunda som gällde. Blev ingen lyckad kväll för mig, tror inte det blev det för någon annan heller. Shit happends.

Nu ska jag äta och sen plugga körkorts teori. Shooo


Ljus & brasa

Kallt kallt så en brasa och lite tända ljus fixades snabbt när jag kom hem. Vi har fått besök av ett hundratal tomtar som ska stanna till, typ, vår. Okej inte hundra riktigt men några, dom kommer definitivt dubbleras.
Min mamma har varit i farten nu igen. Hon är helt tomtegalen! Vårt hus brukar vara fullt a tomtar, ljus och alla sorts prydnader som man kan ha till jul.
I vanliga fall brukar det vara så att jag lämnar mitt hus och allt ser ut som vanligt på morgonen sen när man kommer hem ser det ut som om julen har spytt i vårt hus haha. Groteskt uttryck men det är det som passar bäst. Jag älskar alla julprydnader och sånt men vill börja lite försiktigt och tack god gud att det blir så i år. Inte för att mamma inte vill pynta allt på en gång utan för hon hinner inte. Hon och Madde åkte till mormor i Uppsala idag så jag är hemma helt själv, LYCKA! (Nicke jobbar någonstans och kommer hem på fredag)
Hon fortsätter väl när hon kommer hem. Visst ni tänker att det är lite tidigt, det är det ju visserligen, men på söndag är det 1:a advent och då ska det vara pyntat i hela huset!

Jag funderar på att baka lite, är lite småsugen på det trots att jag hatar att baka. Ja, jag hatar att baka. Tycker inte det är roligt, ibland kanske.
Jag sitter och väntar på Jocke som ska dyka upp någon gång, ingen aning om när men. Får se om han dyker upp.
Jag ska nog ta och plugga lite körkorts teori för det börjar närma sig nu. Kan ju vara bra att faktiskt kunna teorin tills dess.


ooh

Går inte att plugga just nu. Jag behöver verkligen plugga. Det går inte just nu.

Var precis ute och skottade snö så att mamma kunde komma upp med bilen. Inte lite snö vi fått heller! Visst jag vill ha snö och ju mer desto bättre, men den här jävla vinden och snön som piskar i ansiktet den vill jag inte ha! Hoppas vinden inte håller på så mycket längre. Det ska singla ner lite fint med stora snöflingor, då är det maximalt med mys!



When U smile I smile

Efter en skön dusch så var det tillbaka till ekonomipluggandet igen. Jag tänker inte sitta och klaga på hur mycket jag hatar ekonomin, ska vara positiv istället. Inte om ekonomin! Nej nej, utan om slutet av denna veckan. Kan inte sluta tänka på torsdag och fredag. Kommer bli underbara dagar. På fredag är det utgång för första gången för Jocke och Jessi så det ska bli skit kul att fira dom! Jag och Jessi ska definitivt dansa loss boogiestyle hahaha!

Börjande känna mig så positiv helt plötslig, jag skiter att jag har massa skolarbete som väntar i skola som jag måste göra och inser att det är värt att genomgå allt det för när det är slut för denna veckan så blir det såååå bra! En utekväll är precis vad jag behöver nu!
Taggad som attan! Tillbaka till ekonomin..



Snön har kommit ännu en gång

Det är snö ute! Det känns som om jag är den ända som gillar det?
Men i alla fall, jag är ju ledig idag så då passade jag på att gå ut min mitt lilla busfrö och få lite fina bilder på honom. Tyvärr är han inte så förtjust att sitta stilla och se söt ut utan far gärna runt som ett yrväder så jag gjorde så gott jag kunde. Är ju ingen mästerfotograf som sagt haha. Söt som attan är han i alla fall!

 




Födelsedagshelg

Jessi och Jocke var helgens fördelsedagsbarn, på samma dag dessutom. Måste ju säga ett stort grattis till dom så här i efterskott också! ♥
Självklart blev det firande för dom båda. Det blev lite för Jessi i alla fall för det blir ju mer nu på fredag när det blir krogen. Fika på Wayne's med Nina och Jessi i 2,5 timme med massa tjöt och ja, vi var inte klara efter 2,5 timme utan vi fick avbryta det för alla hade vi tider att passa.

Jag har varit hos Jocke hela helgen, kom hem för 3,5 timme sen ungefär, så det är därför jag inte har skrivit något på hela helgen. Det har varit jätte skönt att inte vara hemma faktiskt, sen är jag ledig imorgon och får vara själv under dagen. Behövs.

Orkar inte skriva något mer, känns som jag har så mycket att skriva men kan inte riktigt sätta ord på vad jag tycker och känner. Ni får vara nöjda för idag.
Godnatt!

Halkbana: check!

Den bästa obligatoriska delen när det gäller att ta körkort, såååååå kul! Visst man tycker det är lite kula samtidigt som man bli häpen när bilen sladdar och man kan inte göra något men som sagt man får en så sjukt bra bild om hur det kommer vara i verkligheten, då är det inte lika roligt. Inte ofta man får göra så här så jag hade kul och lärade mig massor!

Uppkörningen är inom en snar framtid och kommer inte säga när det är, vill inte ha all press när jag vet att alla vet när jag har uppkörningen. Dom får veta, dom som jag vill ska veta, får veta det precis innan eller nåt så det är ingen idé att fråga haha. Men det är snart. Inte ens Jocke vet, vilket han inte var så glad över men som sagt han får också veta precis innan.
Genom att inget säga håller jag det till mig själv lite och jag tror inte jag stressar lika mycket vilket jag tror att jag skulle göra om alla mina vänner vet. Jag vet att det kommer komma frågor från dom med körkort; vet du det här och det här? Det om något är stressande!

Kommer bli helt underbart att ha körkort! Dessutom har jag hittat en bil jag ska köpa, om det inte strular till sig vill säga, men jag ska försöka tänka positivt.

I helgen har jag två födelsedagsbarn att gratta; Jocke och Jessi. På samma dag! Gör det ju lite enklare att komma ihåg det haha. Så imorgon blir det fika med Jessi och Nina och sen åker jag hem till Jocke. Komemr vara där typ hela helgen så måste bära med mig en tung väska imorgon. Aja, helgen kommer bli super! Bowling på lördag med Jockes familj. Ser fram emot att vinna över honom igen haha, och han som är så dålig förlorare gör det bara lite roligare. Lite lite.
Ska nog ta och gå och lägga mig lite tidigare idag så jag får mina 8 timmars sömn, det skulle ju inte vara helt fel!



Måste verkligen göra något åt min bloggs utseende, usch.



No pressure

Helt mirakulöst fick jag flytta mitt prov till nästa onsdag! Ett halleluja moment måste jag säga. Har haft så äckligt mycket att göra den här veckan att jag skulle varit tvungen till att börja plugga till provet idag och det skulle vara imorgon. Jag är så tacksam. Sen blev det hela ännu lite bättre för jag har bara 1 lektion imorgon och slutar 10.40. Så gött! Nu ska jag hem och städa och packa vilket inte är lika gött men nödvändigt. Hej så länge!

Tjockis tjockis tjockis

Det är jag det. Jag letade efter något att dricka och vad hittar man inte då? Jo mina favvo chips i hela vida världen! (Lays Chees and Onion för er som ville veta) Var ju bara tvungen att äta lite.
Efter skolan idag blev det vinterjacka-jakt! Hittade en som var helt okej så jag är nöjd. Om alla mina krav skulle bemötas när det gäller en jacka så.. Ja det skulle inte gå.

Nu måste jag fixa mitt geografiarbete så det bli klart någon gång (måste börja om från början suck..) Blir inte mycket ledighet den här veckan.

På väg hem

Jag har ca 20 min tills jag är i mjölby, nicke hämtar mig där. Jag missade mitt tåg i falun så jag fick boka om, det blir inte så stor skillnad ändå, kanske bara skiljer en timme. Så det var inte så farligt. Den här resan blev bara 4 timmar och 15 min eftersom jag inte åker hela vägen till Jönköping så ska väl inte klaga för att jag missade mitt första tåg, även om man blir lite frustrerad, det är ju så onödigt. Ska bli skönt att komma hem och sova i min egen säng. Imorgon har jag körlektion så det ser jag från emot! 16 min kvar..

Lekledare!

Jajamen, idag har jag varit lekledare. 11 ungar som klätt ut sig till monster skulle ut i skogen på spökrunda och leta godis påsar och leka under hökens vingar. Det var ungar i 7-8 års åldern och jisses vad dom levde sig in i spökrundan, så härligt! Gör det hela lite roligare än om dom går och klagar på att det inte är på riktig. Det var roligt i alla fall!
Nyss kom min lillebror och sa "maten är serverad" och ställde en godis skål framför mig den onda lilla människan. Jag kan ju inte låta bli att ta några bitar även om jag inte är sugen! Ääh det är lördag, skit samma.
Imorgon bär det av hem till lilla Skärstad. Jag ska försöka planera in ett besök innan jul så att jag kan köra upp och slipper åka tåg, som tar flera timmar längre. Hoppas mamma låter mig göra det bara..
Mellan kl 3 och 10 är jag på tåget så sms eller telefonsamtal är inte helt fel! Piiz!

Hem till dalarna 2

Jag använder bloggen när jag inte har något att göra på tåget. Det är ganska skönt att åka tåg själv, resa själv. Man slipper vara lite artig och småprata med den man åker med. Det är bara att stoppa in hörlurarna i öronen och digga musik. Kanske är roligare att åka 2 ibland men just nu passar det mig perfekt! Jag är så glad att jag hittade en helg som jag kunde åka. Närmaste 4 veckorna eller nästan egentligen resten av året är jag upptagen på helgerna. Jobb, kompisar, körkort och plugg. Så nu passar jag på! I falun har jag en lillebror som är 7 år och varje gång jag träffar honom har han ändrats så mycket, lite jobbigt att det är så stor skillnad mellan gångerna. Man känner sig dum mot honom som inte får träffa oss mer. Men som tur förstår han ju hur det ligger till. Nu börjar jag närma mig mitt sista byte. Halv 5 står jag med fötterna i min hemstad! Hoppas ni får en bra helg hemma i småland, för jag ska ha en skit bra helg!

Hem till dalarna

Just nu sitter jag på tåget mot falköping. 10 min av en resa som är ca 6,5 timme. Jag har med mig massa samhälls plugg och körkorts teori till min "underhållning". Ska bli kul att hälsa på pappa och mina bröder, det var senast i somras mår vi var i turkiet som vi sågs så det var några månader sen! Även om det här blir ett väldigt kort besök så är det lätt värt det. Idag är det 5 månader sen jag och jocke blev ihop och ca 8 månader sen vi träffades. Helt sjukt vad snabbt tiden går! Det är något speciellt med den där pojken haha. Nästa veckan är sista veckan jag har fullt med saker att göra, önskar att den bara ska ta slut! Visst, jag har några roliga saker också men dom tar bort tid från det jag egentligen borde göra: plugga. Måndag: körlektion, plugg. Tisdag: tandläkaren för att se om jag måste operera käken, plugga. Onsdag: körlektion, plugga. Torsdag: halkbana, ser från emot det as mycket! Och plugga. Fredag: be till gud att jag klarar provet och sen njuta av att det är helg, plugga körkortsteori. Allt jag gör är att plugga, allt alla i min ålder gör är att plugga. Det ska bli skönt sen mår man bara har 1 grej i veckan man måste fokusera på. Hoppas dom veckorna kommer!

Tack.

Även om livet är skit har jag alltid min familj, min underbara pojkvän och mina underbara vänner! <3 tack.

Hej mitt vinterland!

Måste säga att det är lite tidigt men ååh så mysigt med snö!! Kan inte låta bli att tycka det. Bad Madde sätta på julmusik medans jag lagade mat, höjden av mysighet. Löv it! Tänkte lägga upp lite vinterbilder men tekniken sviker mig lite halvt så det får bli en annan dag.
Idag var det labb på naturlektionen, vi gjorde tvål! Haha låter lite konstigt men det gjorde vi.

Var precis ute med Nemo i snön, han älskar snö! Rullar, springer och har sig. Jag är inte själv om att gilla snön!
Nu ska jag ställa ifrån mig datorn och faktiskt plugga lite till mitt prov imorgon!   


Blä

Sitter på bussen och tittar ut på skitvädret som är utanför, fy! Vind och regnblandat snö är den sämsta kombinationen som finns. Det är bara ner med huvudet och upp med handen framför ansiktet för att kunna se något. Är ju inte jätte trevligt. Om det ska vara snö så ska det vara snö och som det är nu. Men vad ska man göra?

"He's skånish"

Börjar få lite vinterkänsla nu. På stan har de hängt upp julbelysningen och nu är frosten kvar på marken när man går hem. Ganska mysigt är det men vill nog inte ha snön riktigt än. 5 december eller något kan den komma, då är det ganska lagom.
Det var skönt att komma tillbaka till skolan idag. Även om samhällslektionen fick mig att vilja lägga mig på bänken och sova så var det ändå bra! Vi har fått en amerikansk utbytesstudent till klassen och Jonas och Pontus ska "ta hand" om honom så det blir ju lite spännande att lära känna honom. Ganska kul att höra Pontus prata engelska för han hittar på lite ord själv så det är underhållande! Annars inget nytt.
Till helgen har jag lite planer redan. Lördag till söndag ska jag träffa en kompis jag inte träffat på jätte länge så det ska bli skit kul! Det är måndag och jag längtar redan till helgen, allt är som det ska vara haha.


Lite random

Tiden går så fort. Kan inte hjälpa att känna mig lite lättad nästan. Tiden går så snabbt att jag tvingar mig själv att ta tag i problem, jag måste för att tiden går så snabbt. Jag hinner inte tänka och grubbla över problem utan jag måste lösa dom snabbt och sen gå vidare. Det funkar med de små sakerna men de som betyder lite mer, som är svårare att ta upp, funkar det inte så bra med. Två stycken. Jag ska ta tag i dom för om jag inte gör de så kommer jag bli galen. Det räcker med grubblande. Vet bara inte hur jag ska ta upp det, men jag ska lösa det på egen hand. Just nu sitter jag och kollar i min kalender och allt jag har att göra. Det är ganska mycket att plugga. Ganska mycket att balansera och jag ska väl klara det tror jag, multitasking helt enkelt. För 8 timmar sen var jag trött och ville inte ens tänka på tanken att gå till skolan imorgon men nu känner jag att det är bra, komma igång igen så att allt flyter på, rutiner. Det känns bra. Ni tycker väl säkert att jag är ett psykfall som vill tillbaka och jag kommer nog hålla med er om några dagar men för nu.. vill jag tillbaka.

Slut på lovet

Än en gång har jag inte gjort det jag sagt att jag skulle göra, det blir alltid så när det är lov. Jag säger att jag ska börja plugga till proven jag har efter lovet så jag hinner med allt men lik förbannat skiter jag i det. Jag tänker hela tiden, ääh det hinner jag sen. Tidsoptimist är vad jag är. Inte bra.
Lovet har varit bra och välbehövligt. Har inte gjort så mycket men det har ändå varit jätte bra!

Om 1,5 vecka har jag halkbana så jag känner att jag måste plugga teori (vet inte hur jag ska hinna med det!?) för efter det någon gång ska jag ha min uppkörning. När jag fått mitt körkort kan jag fokusera på skolan fullt ut. Nu ska jag sitta och vara liten av en serienörd innan jag ska kolla igenom alla mina rolig kommande prov och läxor. Kanske kan börja lite idag så jag slipper stressa i veckan, vi får se.

Halloween

Det blev lyckat! Folk hade kul och tackade för festen så är nöjd som tusan! Städningen idag var inte den roligaste men måste ju göras, fick lite hjälp som tur var.
Jag orkar inte skriva så mycket, ska sitta och mysa lite med Jocke nu men här får ni en bild av en del av gänget som var med igår.


Imorgon är Dagen

Äntligen är dagen som jag och Yngwe har planerat för i en månad här. Inte bara att det att festen blir av, att få festa har jag längtat efter! Det var nog 3 veckor sen jag festade med mina goa kompisar så det ska bli kul att ha alla på ett ställe igen!
Imorgon blir det upp och fixa allt med Yngwe och pontus innan lunch och sen bara tagga hela dagen till förfest och fest. Löv It!

Bowlingen: Jag och Nina kicked as! Måste säga, pojkar va dåliga ni är haha. ♥
Körningen: Går fin fint, lite finslipning sen är jag redo för uppkörning, lycka!

Måste det vara så kallt och blåsa!? Det är så mysigt ute när det är soligt och vindstilla, älskar hösten då, men nej det ska blåsa hela tiden. Suck.
 


Pero, me quiero los colores del otoño ♥

Typisk lovdag

Idag blev det lite shopping med Becca. Jag var så sugen på att gå och shoppa igår så idag blev det av minsann! Alltid lika trevlig och så träffade man på Matilda när hon jobbade och Steven hann man hälsa på också. Sen måste jag ju lägga till att vi såg Julia från Paradise Hotel på Make Up Store för er som vet vem det är, bara att gå dit och kika haha.
Halv lovet har gått och festen närmar sig. Var och hämtade nyckeln idag också så nu så är det bara att vänta på att det ska bli fredag.
Egentligen skulle jag provköra en bil idag men något pucko hade sålt den trots att vi sa att vi skulle ha den! Ganska besviken för den var fin. Aja det är väl bara att leta vidare, behöver en egen bil för jag kan ju inte köra en automat hela tiden! Inte lika roligt heller haha.

Imorgon ska jag in till stan än en gång för körlektion och sen ska jag bowla med Jocke, Nina och Yngwe. Ser fram emot det! Nu ska jag ta och sova, godnatt!

Tar en paus

Detta eviga pluggandet. Det gäller inte bara skolan utan det är ju körkortsteorin också. Det var ett tag sen jag pluggade teori så jag tänkte passa på nu när jag har lov och när jag inte har något att göra. Bra initiativ tycker jag!
Just nu spelar lite svensk musik i mina öron med den skånska sångaren i Familjen. Vet inte riktigt vad låten gör där men lite go är den allt!
Musik är det bästa som finns måste jag säga. När man ska koncentrera sig på något tråkigt så är det bara att stoppa in hörlurarna i öronen, på med bra musik och sitta och mima lite medans man pluggar något tråkigt. Funkar hur bra som helst! Förstår inte varför man inte kan få ha musik i öronen på prov? Alla lärare tror att man han spelat in alla svaren på mobilen och sitter och lyssnar men kom igen, det skulle ta tusen gånger längre tid att spela in allt på mobilen än att faktiskt plugga in det. Vet inte riktigt hur många det är som gör så här men herregud hur lat får man vara!? (Fast det skulle ju inte vara fel med fotografiskt minne..)
Musiken hjälper mig att koncentrera mig på det jag ska göra och inte lyssna och titta på allt runt omkring och störa mig på att det är så tyst i klassrummet. Måste tacka min naturkunskapslärare för att han lät mig ha musik på provet, hyggligt!

Halloween festen närmar sig och alla ser fram emot det så mycket, trodde inte folk skulle vara  så på att klä ut sig men jag hade helt fel! Det är det som dom nappade på.
Såklart är ämnet ständigt uppe när man träffar folk och alla är super taggade. Igår var jag i stan och fikade med Becca i 4 timmar. I 4 timmar satt vi och pratade om allt från seriösa saker till helt oväsentliga saker. Tjejsnack.

När jag är klar med körkortet och har tagit studenten så är mitt mål att flytta hemifrån. Slippa bråka om dumma saker hela tiden. Vara självständig. Jag tror det skulle vara bra för mig att ha ett eget stället. Ett alldeles eget ställe.


RSS 2.0