Gott nytt år!

Hoppas att ni får en riktigt härlig kväll allesammans! Just nu är jag på jobbet men jag slutar snart och då blir det fest! GOTT NYTT ÅR!!!

Morgondagen

Imorgon blir det jobb 11-17 men sen blir det fest!

Snart är året slut

Har inte längre någon koll på hur många gånger nyårsplanerna har ändrats men nu har dom precis gjort det igen. Nu tror jag att dom kommer hålla, även om dom är lite öppna. Det blir middag i Bankeryd med massa människor och sen får vi se lite vad det blir. Men jag tror ändå att det kommer bli en bra kväll!

Det är bara 2 dagar kvar sen är 2010 slut. Kan inte riktigt fatta det. Året har gått så fort och så mycket har hänt. Jag satt precis med mamma och Nicke och kollade på Års krönikan på TV 1 och dom gick igenom alla händelser under året; Haiti, självmords bombare, naturkatastrofer, kändisar som dött, riksdagsvalet, gruvarbetare som varit instängda i 66 dagar eller var det var och mycket mer. Hur mycket stora saker har hänt det här året, fast det gäller ju inte bara världen, utan mig också, även om världens har varit lite mer tagiska i vissa fall!

- Nya kompisar
- Kärlek
- Sista året i gymnasiet påbörjat
- Fyllt vuxen
- Körkort
- Underbart roliga stunder

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här året förutom att det har nog varit det bästa året i mitt liv hittills! Vill inte riktigt lämna det men hoppas att det kommer bli en JÄVLIGT UNDERBART 2011!!!!!

Ska se till att nyår kommer bli perfekt avslut på året! Tror inte det kommer vara så svårt men, ge mig en perfekt kväll. ♥


Liten uppdate om vad som händer

Nej nej nej nej nej nej nej!!!!! Jag orkar inte med att ha ont i halsen nu! Hoppas att det har försvunnit tills imorgon!

Igår träffade jag min älskade Becca! Äntligen, det var jätte länge sen vi bara träffades vi två. Vi tog bilen in till stan och köpte chips, dipp och kinamat. Fettokväll på högnivå, I love it! Hade det riktigt mysigt och pratade på i flera flera timmar. När klockan blev halv 2 kände jag att det kanske var dags att åka hem, trots att vi inte var färdiga med allt tjöt.

Imorgon ska jag äta lunch med hela klassgänget! Kommer bli superkul och Natta är smart som kommer på så bra ideér haha. Ser jag fram emot!

  
Från Sthlm med klassen 

Den 25:e smäller det!

Japp det gjorde det också! Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket dans och skratt.
Den största utgångsdagen på hela året var det igår och visst var det det. Fullt med folk och svindyrt överallt, klart man ska ut då haha!

God jul!

Nu blev det en snabbt mobilinlägg. God jul på er, hoppas ni har haft en riktigt bra julafton och att tomten gav er allt ni önskade er! Tomten var väldigt snäll mot mig och gjorde så att jag kan börja träna igen, helt perfekt! Nu ska jag sova för jag är helt död. Sömnen kommer jag att behöva för imorgon blir det utgång! God natt

1 timme och 15 min kvar till deadline, då är jag klar!

Äntligen klaaaar!! Skiter i att jag skulle vilja ändra några saker och läsa igenom det någon gång till, jag skiter i det och skickar in skiten! Orkar inte bry mig längre för nu är det lov! :D
Godnatt! 

Jullov, äntligen! ♥

Helt underbart med jullov! Ska bara skicka in den nedrans engelskan så är jag klar sen.
Avslutningen var okej emn det roligaste var efteråt; vår klassföreståndare, rektor och ex naturlärare sjöng och spelade för oss internationell klasser, va så roligt! De flest i Sp3f diggade det ju men e:arna var lite torra tycker jag. Visst lite pinsamt men va fan, släpp loss! Var ju sjukt roligt att dom gjorde det.
Kramade alla klasskamrater hejdå och önskade dom God Jul och sen bar det av till a6 och hjälpa Nicke shoppa de sista julklapparna.

Nu sitter jag här hemma och ska försöka få klart min engelska uppsats innan hela familjen ska spela spel! Mysigt värre. Nu måste jag börja skriva så ha en underbar första jullovs dag, njut för det varar inte länge! Puss på er!

 Sommaravslutningen i 2:an, Sp2f

julgranen är klädd

Nu är julgranen klädd efter mycket bråk och men. Den blev faktiskt fin tllslut måste jag säga!
Äntligen får man lite julkänsla när granen är uppe och allt men det är långt ifrån vad man brukar känna så här års.
Imorgon är det julavslutning så jag hoppas att man kanske kan få lite julstämning då. Hoppas att det blir en mysig stund efteråt med klassen också!
Nu är jag nästan klar med min  engelska projektarbete. Känns jätte skönt att man fått ordning på det när man från början inte hade en aning om vad man gjorde tills man imorse fick en snilleblixt och bara började skriva. Känns helt underbart!


Your welcome thanks baby

Just nu håller jag på att gå genom alla mina enkäter till mitt engelska projektarbete. Det är väldigt kul måste jag säga! Får små meddelanden från dom som fyllt i dom, det är jätte kul. Till exempel så skrev jag tack så mycket i slutet av min enkät, lite artigt så där, så var det en kille och skrivit: "your welcome thanks baby". Kan ju inte låta bli att småle när man ser något sånt haha. Lite roligt.
Sen har jag skrivit massa olika TV serier som dom ska kryssa för vilka dom tittar på regelbundet och sen har jag en rad där man får skriva om det är nån jag har glömt som dom kollar på och det är så roligt för man ser på vissa hur mycket dom gillar vissa. Det var en tjej torr jag som skrev: "VÄNNER! Chandler <3".
Haha måste ju hålla med! Dessa små kommentarer gör det hela mycket roligare att gå igenom alla enkäter så jag måste tacka för det!

Haha jag vet att jag är udda men det är lite roligt! :D

Facebook levererar

Mitt horoskop från Facebook
Du kan säkert känna att saker och ting börja arta sig nu efter en tung period, och då blir du också mer optimistisk, särskilt vad dina resurser beträffar, såväl inre resurser som din förmåga att dra in pengar. Har hemlivet präglats av stor intensitet, med förändringar och omvälvningar, så blir förhållandet till nära och kära nu mer harmoniskt. Inte för att du kommer att kunna bestämma så värst mycket i dessa dagar, men det kan samtidigt vara till det bästa att överlåta åt din partner att fatta de allra viktigaste besluten, eftersom de verkar bättre rustade att göra det, och verkligen vet vad de vill [...]

Helt sjukt vad det stämde bra. Allt som står där är precis som det är och har varit. Visst det är ju bara "tur" att jag får det så men ändå, det beskrev så bra hur jag känner just nu. Bördan har börjat lyftas från mina axlar och jag känenr mig 100 kg lättare! Äntligen har jag fått inspeation till engelskaarbetet också så det känns helt plötsligt möjligt att få det klart i tid. Även om jag fattar lite dumma beslut för att få det klart så måste jag säga, jag kan inte skita mer i det! Det här är det viktigaste att få klart och jag ska banne mig få klart det.

Kan inte förstå att det är julafton på fredag. December har gått så fort, bara flugit förbi. Jag har inte riktigt kunnat, hunnit, njuta av min favorittid på hela året på grund av alla stress med skolan. Jag ska ta vara på det kommande lovet som är väldigt nära nu och göra det det bästa lovet hittills.
Den 25:e ska vi ut på krogen och äntligen kan hela gänget hänga med så jag tror att det kommer bli helt underbart! Nyår hoppas jag, eller jag vet att det kommer bli riktigt kul var vi än är.

För er som undrade hur min klänning såg ut när jag så hysteriskt skrev om en svart balklänning så har jag lagt in mobilbilderna i datorn nu så skriv vad ni tycker! :*
(Måste bara säga att den är snyggare i verkligheten, inte de bästa bilderna men det är bilder i alla fall!)


Mysigstämning i skolan

Sitter just nu i datasalen i skolan med gänget. Vi har släckt ner och satt på julradio, riktigt mysigt är det! Yngwe sitter och trackar mig som vanligt haha och nu klagar han på julradion att det inte är någon bra musik just nu. Allt är som vanligt haha.

Jag har haft en mysig helg med jobb på fredagen och lördag och söndag spenderades med Jocke. i söndags var det "familje" aktiviteter hos både mig och Jocke så tidigt på söndag morgon, kl 9 dvs, klev vi upp och gjorde oss i ordning för att åka hem till mig och hugga julgran. Ja, vi hugger på det gamla hederliga viset i en halvmeters snö som man måste ploga sig igenom! Mycket mysigt.
Senare efter maten åkte vi hem till Jocke för att baka pepparkakor med hans systrar men kom försent för dom hade redan bakat klart. Men men.
Försökte få lite plugg gjort men jag gav upp efter 5 minuter, ovanligt. Satte mig och kollade på handbollsfinalen mellan Sverige och Norge. Sverige förlorade om ni ville veta men hårt motstånd gav dom Norge. Hela familjen Svensson är handbollsfans så jag har lärt mig att på söndagar är det handboll som gäller. Jag har lärt mig att uppskatta det, någorlunda i alla fall. Damer är roligare att kolla på än herrar i alla fall! (så ni vet)

Drog och klippte mig på håltimmen i skolan, passade perfekt. Mamma tvingade mig för on tyckte mitt hår var slitet och hon betalade så varför inte haha.
Nu kör Lars, vår samhällslärare, ut oss så hejdå!

-

Har inte orkat skriva på några dagar. Jag har haft så mycket i skolan och har egentligen så mycket att skriva om men jag orkar bara inte. Skolan har i princip tagit död på mig, har känt mig helt utbränd. Hur mycket som helst att göra men som tur är har jag lyckats hålla mig själv vid liv och ju närmare jullovet och ju mindre jag har att göra desto mer blir jag mig själv igen. Jag har 2 saker kvar sen kan jag slappna av! Ikväll tar jag det lite ledigt från stressen och åker ut till Jocke. Simon och folket kommer så jag tror vi ska ha en liten chillkväll. Kommer bli riktigt skönt. "kom ihåg, stressa inte för mycket!"

Julshoppingen är klar!

Äntligen är jag klar med julshoppingen! Får panik när jag inte har en aning om vad jag ska köpa men nu är det klart i alla fall, vilket är väldigt skönt.
För er som inte kommenterade på klännings inlägget, fy på er haha. Nej men ni hade inte kunnat toppat reaktionerna jag fick när jag visade bilderna på den för klasskompisar och kompisar "shit va snygg!". Jag är mycket nöjd med den så nu är det bara den sista personen som ska godkänna den, får se när det blir.

Kan inte fatta att det bara är 1 vecka kvar tills vi slutar skolan och ca 2 veckor kvar av det här året! Helt sjukt va fort det här året har gått. Helt sjukt mycket har hänt. Det har nog varit detbästa året i mitt liv, nej det HAR varit det. 
Höjdpunkter under året och förhoppningsvis lite bilder från dessa kommer dyka upp här på bloggen, det kommer inte riktigt än utan håll utskik i mellandagarna!

Idag har jag varit på stan med bästa Nina, alltid lika trevligt! Julshopping och prat om nyår var i centrum. Nyår är lite osäkert hur det blir med det så vi får se var vi hamnar någonstans.
Nu blir det lite plugg för min del så att jag kan ta ett lov utan att tänka på ogjorda prov. Tips för er andra också!
(Ska ta och skaffa lite bra bilder på allt och alla också!)

Äppelknyckarjazz med Movits, go låt det där!
Movits – Äppelknyckarjazz

Svart?

Jag har köpt min balklänning! Redan jag vet, men hittade en jag verkligen gillade, djupt urringad i ryggen och tajt. Skit snygg men jag har inga bilder på den än så ni får se den någon annan gång. Men grejen är, den är svart. Vad tycker ni om det? Det är skit snygg i ryggen och sitter som en smäck (ska bara sy in den lite vid brösten) men just det att den är svart. Det är ju inte så lätt för er att förstå hur den ser ut när jag inte har en bild men vad tycker ni om en svart balklänning? Kommentera gärna vad ni tycker!  Såklart ska jag ha något halsband eller något som bryter av och ger lite färg, och självklart skit snygga skor men ja ni fattar, frågan är om svart klänning är tråkigt?
Ska visa den för Jocke så att han får "godkänna" den. Vill ju att han ska gilla den såklart! Sen ska jag visa killarna i klassen och se vad dom tycker, bra och ärliga kritiker det där.

Mamma hittade klänningen när jag skulle visa henne en annan som jag har tänkt köpa, den var så himla enkel, dock satt den väldigt snyggt men den här svarta var lite mer balig, svartglansig och den andra var chiffong. Hoppas ni hänger med i mitt babbel haha.

Nu hoppas jag att jag får ett gymkort i julklapp så att jag kan trimma till kroppen lite ockås så att man är super snygg till bal och studenten. Ska försöka fixa bra bilder på klänningen så att ni får se den men uppskattar alla kommentarer! Nu ska jag plugga till provet imon. Ser fram emot kommentarerna! Puss på er

6 månader med mïn älskling♥

fjortontillelvafyrtiofem

Precis kommit hem från jobbet. Julbord och julshow var det idag igen, som alltid mycket trevligt!
En sak som gör mitt jobb så kul att dom jag jobbar med är så härliga människor, dom är verkligen jätte goa. Min chef kan nog vara den bästa chefen i hela världen, cool kille det. Måste än en gång poängtera: Jag älskar mitt jobb!


Innan jag tar jullov

Vecka 50
Måndag: Psykologi redovisning
Tisdag: Psykologiprov
Onsdag: Inlämning geografiarbete
Torsdag: Rättskunskapsprov
Fredag: Redovisning religion

Vecka 51
Tisdag: Naturkunskapsprov
Onsdag: Engelskaprojektet inlämnat och skolan slutar!


7 SAKER KVAR PÅ 1,5 VECKA
Inte undra på att jag är stressad!


Fredagen den 10:de december

Idag är det fredag, äntligen! Orkar inte med skolan längre. Har alldeles för mycket att göra nu på slutet, återigen ett minus till lärarna!
Just nu sitter jag i bibliotreket i skolan med Sasse och ska egentligen jobba med någon av alla det 100 skolarbeten jag ahr att gör men va fan, orka. Var duktig och skrev ut ett papper i alla fall.

Idag blir det jobb kl 15 - 02. Ganska jobbiga tider men som sagt jag tjänar ju pengar och jag gillar mitt jobb så det är helt okej. Får köra bil för första gången idag sen jag fick mitt körkort så det gör att det är lite extra kul att åka till jobbet haha. Måste hämta ut mitt körkort också..!

Ha en awesome fredag nu och glöm inte att titta på Idol-finalen ikväll! GO JAY SMITH! ♥

 


Huvudvärk

Dunkar lite i mitt lilla huvud men hoppas att det går över snart. Hoppas det bara var för att jag var hugrig, har nu fyllt magenmed spagetti och köttfärssås så jag hoppas det gör susen!

Idag efter skolan var jag och kollade på balklänning med Nina. Hittade en jätte fin klänning, väldigt enkel alltså väldigt jag men den var i lite fel färg. Ni tänker säkert; redan!? men då ska ni få höra att om man vill, som i mitt fall, ha en annan storlek och färg på sin klänning så tar det 3 MÅNADER för den att komma. Ganska mycket så det är bäst att man är ute i god tid minsann! Ett tips bara.
Som sagt så hittade jag en klänning men jag har 3 personer som ska godkänna den: Jocke, mamma och Madde. Jo jag bryr mig om vad dom tycker, speciellt Jocke eftersom det är han som ska dras med mig hela kvällen.
Sen har jag ytterligare ett problem; 1 eller 2 klänningar? Jag ska gå på två baler, min och Jockes, och det är ju inte så kul att bli fotad i samma klänning båda gångerna så jag funderar på att hyra en annan klänning också om jag hittar en. Fast kan ju ha samma men det känns ju lite.. tråkigt. Vi får se.

Nu ska jag ta och internetshoppa lite, eller ja i alla fall kolla runt om jag hittar något. Julklapp till mig själv känner jag är ett måste haha.




Under construction

Som ni kanske ser har min blogg fått ett nytt utseende. Men det är inte klart än, som ni kanske också ser. Min syster började fippla med den för hon har lärt sig hur man gör men sen hade hon inte tid mer så den får se ut så här så länge tills hon har tid att fixa den. Kul att min LILLASYSTER kan sånt här och inte jag haha.
Hon är bra till något i alla fall hihi.

Håret är färgat och jag har numera ingen utväxt, riktigt gött. Nu blir det ingen mer färgning på ett tag. Jag ska till Egypten i början av februari så håret kommer blekas där så ingen idé att göra det än på några månader.
Har färgat håret på lillsis också och såklart blev det lika bra som hos en frisör!

Jag har inte varit ute och kört själv något sen jag fick körkort. Varken mamma eller Nicke är hemma under veckan men jag hoppas att mamma kommer hem på torsdag kväll eller i alla fall lagom tills jag ska jobba på fredag så att jag kan ta bilen. Helst torsdag kväll. Vill köra!



ZzzZzzZzz

Min hjärna har officiellt checkat ut och tagit jullov vilekt gör det ganska jobbigt att plugga. Har ingen pluggork what so ever och känner precis som min hjärna, det är dags för jullov nu! Hoppas jag inte har dött av allt som måste göras innan lovet.

Igår fick jag ett trevligt samtal. Min chef ringde och gav mig beröm för att jag har varit så duktig på jobbet så nu på fredag ska jag få ta hand om ett sällskap på 88 personer helt själv med 2 elever från Bäckadal till hjälp. Lite nervös men jag ser fram emot det. Gött att veta att man gör bra ifrån sig på jobbet!

Just nu sitter jag och väntar på Madde som ska färga mitt hår. Har fått en fin blond utväxt så nu ska den bort så håret är snyggt til jul och nyår! Måste säga att jag trivs riktigt bra som brunett och kommer nog inte byta tillbaka någonsin känns det som. Jag behöver ju inte skylta med hur blond jag är genom att vara blond i håret också haha. Det är ju inte anledingen egentligen utan det är mycket snyggare med brun så det får vara kvar.
Både jag och min syster ska färga håret så vi är lite smidiga och gör det på varandra, mycket effektivt!


12/6 - 2010

Han alltid är sig själv och
det är därför jag älskar honom.
Och han älskar mig.

Körkooooort!

Ååh så skönt det känns att ha fått körkort! Äntligen kan jag lugna ner mig och fokusera på skolan och allt annat. Mycket mycket bra dag det här!

Idag blev det ingen skola för mig och Yngwe. Vi skulle iväg till ett dagis i Bankeryd vid kl 8, halv 9 men bestämde oss för att ta sovmorgon, uppskattades av Jocke i alla fall! Det var så varmt och skönt i sängen att jag inte ville gå upp ♥ Hade velat ligga och slöa hela dagen och inte stressa över något.
Men tillbaka till dagiset. Kl 10 var vi på plats, hälsade på lärarna och gav ut enkäterna. Medans dom svarade på dom så passade jag och Yngwe på att leka lite och ta kort till vår blogg som vi gjort för att vår lärare och vi själv ska kolla lite vad vi hållt på med. Titta in vetja!

www.projektjamlikhet.blogg.se

Eftersom ingen av oss kan det här med koder så tar vi det fina hjärttemat, passar bra till jämlikhetstemat vi har till vårt projekt.
Nu ska jag be min syster fixa till min blogg för hon har lärt sig det här med koder tydligen så nu får hon faktiskt fixa min! Så håll utkik efter den nya designen!

Bussblogg

Är på väg hem till jocke. Ska egentligen plugga lite psykologi nu på bussen men vi får se och jag orkar det. Inte jätte taggad på det. Igår var jag hemma hos jessi och bakade pepparkakor, så mysigt. Kristin och det gänget var också med. Blev mycket skratt åt alla roliga pepparkakor. Sen blev jag tvungen att gå och jobba vid kl 7 för jag behövdes. Fick stå i baren och städa i spritkylen. Blev en lugn kväll så det var inte så stressigt som det var i fredags. Ganska skönt. Nej nu ska jag nog ta tag i psykologin i alla fall.

Hard work work

Äntligen har jag fått börja jobba igen. Älskar mitt jobb, även om fötterna får ta en del stryk från allt springande och att det är sena tider. Jag jobbade i Folkets park igår 16-00.10 för att vara exakt. Lite julbord och sen kom Jan Johansen och sjöng, lite fräsigt.
Jag ska jobba idag också mellan 19-02 så det blir en lång natt. Behöver ju lite pengar så jobba så mycket jag kan just nu. Har fått tider att jobba nästa fredag och lördag med.
Det kommer bli mycket att göra nu med jobb och skola men en sak ska jag se till; söndagar är min dag där jag gör vad jag vill och slappnar av annars kommer det inte sluta bra!

Idag, innan jag ska jobba, ska jag hem till Jessi på julmys. Vi ska baka lite pepparkakor och julmusik ska självklart vara på! Och ej det är inte för tidigt, det är ju december och december är julmånaden! Man ska passa på att njuta av julen för den försvinner ju så fort.


60 av 65!

Herregud herregud herregud! Jag klarade teoriprovet, så skönt! Det är just det jag har varit så orolig över och så får jag ett så bra resultat, kan ju inte bli mer perfekt. Eller jo det kan det ju om jag klarar uppkörningen också så då är allt super perfekt.
Lite smånervös när jag satte mig ner och började provet, lite stel och så där. Sen när jag hade svarat på allt frågor så tog jag pilen mot avsluta provet knappen höll den där några sekunder och höll andan medans jag tröck. Då kom det upp typ en är du helt säker på att du ska aavsluta provet? Blev lite arg när jag äntligen tagit mod til mig att tryck på knappen så frågar dom om jag var säker, klart att jag inte är! Tryckte snabbt vidare och såg inte först var det stod om man var godkänd eller inte så trodde jag hade failat men sen såg jag resultatet och GODKÄND. Lyckorus! Smailade som en idiot när jag fick bevis på att jag klarade och ett grattis, måste sett helt rubbad ut haha.
När jag kom ut ur rummet så släppte alla spänningar och jag började skaka i benen och händerna. Det första jag gjorde var att ringa mamma, Nicke och pappa och alla blev så sjukt glada! Mamma halvt skrek i telefonen haha.

Körkortet är ju ändå en av de stora grejerna man gör här i livet, en milstolpe och det kändes så skönt att ha passerat den, halvt.

Nu ska jag inte tjata om det mer utan nu ska jag gå och sova! Hur trött som helst efter att ha städat och donat så
godnatt!

Brrrrrrr

Nu är det så kallt att mitt hår fryser till is när jag går hem! Det är inte så mysigt med så här kallt väder. 5 minusgrader hade räckt men som sagt, det blir nog inte så "varmt" än på 2 månader.
Har pluggat som en gris (fråga inte om uttrycket) med körkortsteorin. Jag måste säga att jag kan nog det mesta nu, lite finslipningar är det som är kvar. Ska nog ta och börja på dom. 

Nu har halva veckan gått och det känns riktigt bra. Inga jobbiga dagar kvar och välbehövligt jobb på fredag, mys med pepparkaksbakning hemma hos Jessi på lördag och sen Jocke antagligen. Ingen dålig sista halva!

Ni som är Grey's Anatomy fans kanske, som jag, har undrat över en del av musiken i serien. Bra musik är det och min syster har hittat en av dom låtarna hon och jag gillar så kan ju tipsa om den tänkte jag! Ni som inte kollar på Grey's kan ju lyssna också. Har dock inte lyckats lista ut hur man lägger upp videos än teknisk som jag är så ni får bara namn på låten:

Lenka - Trouble is a friend 

Enjoy!


RSS 2.0