Myskväll!

Ska ha en mysig hemmakväll ikväll helt själv. Ska bli riktigt skönt faktiskt! Om några dagar kommer jag ha sällskap i mitt stora hus så passar på att mysa lite för mig själv. Ingen som bråkar med en vad man ska kolla på TV eller nån som klagar på att man spelar för hög musik. Men om man inte spelar musiken högt, vad är det då för mening? Det är ju som bäst då!
Jag har börjat förstå min mammas hysteriska passion för att plocka och städa när hon är ledig. Har inte haft så mycket att göra idag så man börjar plocka lite runt omkring sig. Städa lite smått, tvätta och lite sånt. (Händer mig bara när mamma inte är hemma på länge) Har gått runt och gjort det i typ 1,5 timme nu i min egna lilla slöa takt. Måste vara så när föräldrarna, oftast gäller det mammor, har ledigt så brukar dom inte ha så mycket att göra (antagligen) att dom bestämmer sig för att städa och drar med alla i familjen på det för då har dom någon att bossa runt lite också vilket jag antar gör det lite extra roligt.. För dom.
Min älskade, knäppa och håriga lilla kompis Nemo håller mig sällskap nu när ingen är hemma ♥

Gaaah!

Jävla flugga! Man ligger och sover så kommer dom och sätter sig på en, man viftar bort dom men likförbannat kommer dom tillbaka och sätter sig på samma ställe igen! Hatar flugor :P
Jaja gårdagen gick ju bra nu ska jag bara klara av lördag sen kan jag slappna av ^^
Nu är jag hemma själv och det är såååååå skönt! :D Man gör det man ska utan någon som tjatar på en att man måste göra det nu eller någon som klagar på att man gör det fel. Lite jobbigt att man måste sova hemma varje kväll pga av djuren, men det problemet har jag lyckats lösa ;)
Om någon vecka har vi bestämt att vi ska ta en 2 dagars tripp till Göteborg så ska kolla upp lite om det nu, kommer bli awesome!

Closer to the edge

Rubriken är bra sann men det är också en grymt bra låt! Litet tips ;)
Än en gång har jag lovat mig själv att börja äta nyttigare men hur många gånger har jag inte gjort det? Det går inte ens att räkna hur många gånger jag sagt det! Efter varje semester, varje onyttig kväll när man vräkt i sig massa skit mat och godis och varje gång går det åt skogen! Man tänker jag ska bara ta en godisbit eller jag äter bara i bit pizza eller liknande och det där "bara" funkar inte. Nu ska jag sluta dricka läsk i alla fall! Eller ja dra ner på det. Visst jag dricker inte så mycket nu men när det inte finns bågot annat hemma eller men inte orkar gå och hämta något annat tar man det. Turkiet förstörde läsk för mig, ganska tacksam måste jag säga :P
Varför är det alltid att folk blir ihop under våren och sommaren? Alltid undrat varför. Kanske är det för att alla tjejer klär sig i korta shorts och klänningar och alla killar tränar och har snygga kroppar? haha nej men fattar inte verkligen.
En tanke: Varje gång någon blir ihop med någon så är man alltid glad för deras skull men när någon gör slut med någon varför är det helt plötsligt så mycket mer ledsamt än hur glad man är för att någon blivit ihop? Hoppades ni fattade det där. Well well.. Idag träffade jag Nina och Jessi en stund. Så skönt att kunna snacka av sig och faktiskt lyssna, det är det man saknar mest. Ta del av vad som händer med andra och var folk tycker och tänker. Kanske glömma det man själv går och grubblar på.


There is no place like home

Hemma igen efter 2 långa veckor i Turkiet. Hur mycket jag än älskar att åka utomlands och sola och bada så är hemma bäst ändå! Jag har saknat min säng, alla kompisar, pojkvännen och allt annat här hemma. Jag kom hem igår kl 8 på morgonen efter en lång natt så jag var rätt trött men det stoppade inte mig för att på eftermiddagen åka in till stan och träffa Nina, Becca och Marica. Att inte ha haft med sig sina vänner som man brukar babbla med jämt annars och inte kunna messa eller ringa dom har nog varit det jobbigaste! Tack god gud så fanns det ett internet café på hotellet så lite kontakt har man haft :)
På kvällen träffade jag Jocke. Helt sjukt att man inte ha pratat på 2 veckor! Saknat honom skit mycket! Vi drog hem till Julia och chillade (till en början) där under kvällen, mycket trevligt även att jag var sjukt trött men mirakulöst piggnade jag till efter ett tag haha :P
Idag är jag trött och seg och vill inte göra något. Ska kolla på Walk the line ikväll sen blir det sova.
På torsdag åker hela familjen utom jag till Polen så jag är hemma själv i 1 vecka. Det ska bli så skönt! Speciellt efter 2 veckor med konstant sällskap av ibland irriterande syskon så det ska bli skönt att få lite distans.
Borta bra men hemma är absolut bäst!

2 dagar

Pa sondag morgon kommer jag hem fran en bra 2 veckors semster med famıljen :) Ska blı grymt skont att komma hem och traffa alla vanner och saklart pojkvannen :D
Idag va jag, mın syster och mın pappa pa en shoppıngrunda ı Alanya. 1 Ed Hardy t-shırt blev det ıaf sa jag ee nojd. Har ju 2 dagar tıll sa kanske blır lıte mer grejor ;) (A)
Peace!


Varmt och fuktigt!

Turkıska flaggor ha satts upp over hela hotellet av nagon anlednıng? fredag kanske ;) Snart ska jag ga och kolla pa showen som ee varje kvall. Igar va det massa stora brost pa sma flıckor och pojkar sa vem vet vad som vantar ıdag :P Acklıgt varmt ee det ıaf och njuter av den fullstandıgt!

Idag var vı pa stranden (brukar oftast vara vıd poolen) och AJ vad varmt det ee ı sanden xD Helt ınsane, kommer ha blasor pa fotterna nar jag kommer hem..!

Jag har samlat pa mıg 2 st lyckoamuletter nar jag har varıt ute och shoppat sa jag hoppas att resten av sommaren kommer blı lıka awesome som den har vart hıttılls :D

Live from Turkiet!

Mohaha har fatt tag pa en dator!
Sa fort man kollar bloggar, maıl och allt vad det kan vara ınser man hur mycket man mıssar nar man ar borta! helt sjukt..
Eftersom jag blev sa glad att kunna ga ın pa facebook, antlıgen, efter flera dagar, jag vet jag ar facebooknord sa funklar ınte skıten! Frustrerande eller vad!? jaja jag klarar mıg.

Iaf, lıten uppdaterıng.
Det ar hela 29 grader varmt ı havet och det ar ınte ens anstrangande att hoppa ı, hur skont som helst! Brunbrannd ar jag ıaf och annu brunare ska jag blı ;) Hotellet ar skıt bra! All ınklusıve ar det sa det ar bara att supa sıg full eller blı tjock a glass och god mat :P

Jag saknar vanlıga lıvet lıte men ser fram emot tıden som ar kvar har, kan ju ınte klaga ;)
Saknar Jocke och alla andra underbara mannıskor som forgyller mına dagar! Tanker pa hur sjukt kul det skulle varıt om alla nı skulle varıt med har, vı skulle behovt en semester fran semestern om jag kanner oss ratt xD

Nu ska jag dra for tıden pa datorn ar slut och den stangs av snart :P
Puss pa er och ha det bra!

Hejdå Sverige!

På lördag drar jag till Turkland :D Kommer inte ha tillgång till dator så säger hejdå nu.
Kommer sakna er och ha inte för kul när jag är borta!! (a) :D Puss på er!
Hemma igen den 25 juli ;)

Blond och trött

Usch vad jag hatar att skriva min mail när man ska logga in på facebook och liknande. Insåg det nu hur jobbigt det är! Vilka problem jag har :P

Nu har jag varit duktig och målat klart allt det röda på huset (det jag ska måla iaf) så imorgon blir det bara att måla det vita sen är jag klar! :D Så otroligt skönt måste jag säga, visst alla ni andra har jobbat i typ 5 veckor men det jobbiga med att jobba hemma är att man vet att man kan ta en rast när som helst och man utnyttjar det. Det är det som varit svårt, att fokusera på att måla och inte på massa annat och inte tänka nej men det hinner jag göra sen.
Eftersom jag åker redan på fredag så vill jag träffa alla innan jag åker så vi ska ner till vätterstranden och spela lite volleyboll och chilla :)
Imorgon måste jag packa vilket jag hatar. Man vill ha med sig allt så man kan välja vad man vill ha på sig men det går ju inte så det tar säkert 2 timmar innan jag brukar vara klar. Fjortis tänker dom flesta nu och jag måste nog hålla med :P Men alla har sina fjortis stunder ;)
Idag gjorde jag det mest blonda jag har gjort på länge! Min mobil låg ute på verandan och så ringde den när jag var inne och jag sprang mot dörren för att svara. När man springer mot dörren och ska öppna samtidigt så brukar man ju ta tag i handtaget och trycka ner det samtidigt som man trycker med den andra handen på dörren men det gjorde inte jag. Jag tänkte göra det men klumpig som jag är så slinter jag med handen och springer rakt in i dörren och slår in handen hårt i dörren! Ansiktet slår i dörren också och jag vänder mig om och mamma bara glor på mig och jag kan inte sluta skratta åt min dumhet xD
haha jaja..

Vill åka men ändå inte..

Efter en lång vecka har Jocke kommit hem igen. Saknat honom och det var nästan lite konstigt att se honom igen men som vanligt var det mysigt!
Igår så träffade jag Nina på stan och åt lite och sen satt vi och pratade i minst 2,5 timme. Stackarna som jobbade på resturangen som var tvungna att lyssna på vårat babbel :P (det var bara vi i resturangen). Tjejer är tjejer.
Men det var en väldigt trevlig dag ;) På kvällen gick jag på bio med Yngwe, Eclipse så klart! Hur mycket hatar man inte folk som applåderar på bion?! Bara förstör ju allting. Borde ha tagit Jessis råd och kastat popcorn på dom! (a)

På lördag åker jag till Turkiet med pappa och resten av folket från Falun. Kommer bli väldigt skönt att komma bort men 2 veckor är ganska mycket. Fast jag kommer ju bli brunare än dom flesta kommer vara så det är ju alltid något ;)
Vi eller mamma har lyckats klämma in ett besök hos mormor i Uppsala så vi åker på fredag och hälsar på henne, det var ett tag sen så det ska bli kul :)

Jag måste måla klart allt innan jag åker till Turkiet så jag ska ut och måla lite nu innan jag ska sova :)

Vinterbild, jag vet..

18-års fest :D

Det var en lyckad fest igår även om det blev lite mindre folk än vad det skulle varit. Roligt hade vi som alltid ;) <3

Det är så sjukt att man kan bli så nära någon eller i det här fallet några på så kort tid. Man umgås inte i skolan eller något men man är ändå så pass nära att man känner att man kan berätta vad som helst för dom. Det kanske är bättre och ha den här lilla distansen för att inte det ska bli uttjatat och man går varandra på nerverna.
Jag är så glad att jag träffade er <3

Dagen efter. Seg dag som brukar bestå av juice drickande i mängder, vilket det har varit hittills. Hade lite sällskap idag på morgonen av Jessi, Nina, Dennis och Yngwe vilket gjorde dagen efter mycket bättre ;)
Jag har bestämt mig för att ta ledigt från målandet idag och hitta på något annat istället :) Lördag trots allt!


RSS 2.0