Dom bästa av dom bästa

Har några av de finaste människorna i världen i mitt liv ♥


@ Jocke

Borde verkligen sitta och plugga istället för att sitta här men som sagt det är ju lite roligare framför datorn. Ni kanske jag tycker är dum i huvudet som sitter vid datorn när jag är hos min pojkvän haha, men ajg ska plugga och ajg förökte göra det med honom bredvid mig men det lyckades inte så bra. Så han ska snart sätta sig vid datorn och nörda sig men pratar i telefon för tillfället så snodde den så länge.
Gjorde inte provet idag för vi hade mer än 3 timmars rast till den så jag gör det imorgon istället, får lite extra pluggtid.
Idag är det äntligen onsdag vilket betyder att det är studentfest på Sliver samt Johans fördelsedag! Var med Viktor och Jocke idag och köpte presenter till honom, helt underbara men tror jag kommer bvara döv innan vi ens kommit in till stan!
Nej men nu ska jag ta tag i pluggandet i minst en timme sen så får det vara bra! Slänger på mig hörlurar och dunkar musik i öronen så jag kan lossas att Jocke inte existerar, sjukt bra tips för er musiktokar btw! Plugg med musik - awesome!
Nu kommer han och kör bort mig

Rättskunskap är dagens tråkiga uppgift

Sitter i mitt rum och pluggar till provet i rättskunskap som jag har imorgon. Lite stressad för det känns som om jag inte kommer hinna lära mig allt men men.

Imorgon är det onsdag alias lillördag vilket betyder att det är fest! Sjukt taggad, liksom alla andra, så tror att det kommer bli en superkväll!
Hinner inte skriva så mycket mer men kanske slänger in något inlägg imorgon! Pösshej

Stop steling my heart away, you're steling my heart away

Det är en låt som har fastnat hos mig. Jag vet inte varför den har fastnat nu, den har funnits ett tag men just nu har den ettsat sig fast i hjärnan på mig. Ni har den här neranför, spela den medans ni läser vidare.


Var nyss ute och gick med Becca i det sköna vädret. Älskar att gå ut och gå och bara tjöta om allt och inget, vi har alltid massa att prata om! Vi ska försöka gå ut och gå varje dag nu för att aktivera oss lite. Förra året gick vi ut och gick hela tiden och det gav verkligen resultat. Att bara ta en timmes promenad varje dag gör mycket om man ger det lite tid! Ska bli underbart att börja med det igen, har saknat det.

Jag är super taggad för onsdag! Det är studentfest och Johans födelsedag så kommer nog bli en super kväll! Det jobbiga är ju att det är en vardag festen är på men nån gång under 3:dje året måste man väl komma bakis till skolan haha. Om jag kommer upp dvs! (jag ska försöka tvinga mig själv i alla fall..)
Nu ska jag vänta på att min mor kommer hem så hon kan färga håret på mig!



Förresten, jag har även en till goding, (och säg inte att ni aldrig hört den! lyssna den bra bit in för då MÅSTE ni känna igen den!), det är samma artist som sjunger The Riddle. Videorna på youtube dampade så ni får en länk istället!
Gigi D'Agostino – L'Amour Toujours (I Wish Real Peace) 

Yesterday

Igår var det födelsedagsfest för Carro som fyllt 19 år! Helt sjukt att folk börjar fylla 19. Gammalt ju haha. Men stort grattis till Carro i efterskott i alla fall!
Det blev en ganska lyckad kväll. Som tur var va Jockes syster bortrest över helgen och hon bor 2 gator upp från Carros kille, där festen var, så passade på att låna lägenheten. Slapp åka buss vilket var underbart! Såklart blev det förfest där också.
Det var en rolig kväll med mycket skratt, dans och prat. Det har varit så mycket på sistone, med sjukdomar hit och dit och detta uttröttande skolarbete som alltid finns i mina tankar, så det var skönt att släppa loss lite med folket!
Nästa fest blir på onsdag då det är studentfest på Sliver, Black & White tema. Ska bli riktigt kul! Johan fyller år då också så vi firar honom samtidigt, två flugor i en smäll! (en fest mindre dock hahaha, fyllomicha) Får se hur pigg man är på torsdag om det blir någon skola eller inte, ska försöka i alla fall!

På lördag är det dags för högskoleprovet. Tänker inte ens förvänta mig att det ska gå bra, speciellt inte på mattedelen då man inte får använda miniräknare (vilket är den bästa uppfinningen EVER btw) så kommer sitta och typ tänka på världens enklaste tal hur länge som helst, min hjärna ger upp direkt när det gäller huvudräkning. Låter lovande det här hahaha! Som tur är har jag Yngwe med mig som stöd under en dags prov.
Well well, nu har jag ignorerat det faktum att jag borde sova lite för länge så nu ska jag göra som förnuftet säger och säga: Godnatt!


Btw, ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme till sommartid!?

Jobbjobbjobb

Jobbade i söndags, onsdags, torsdags och ska jobba idag och imorgon också. Ber till gud att jag får se ett välfärtjänt resultat nästa månad!
Efter jobbet imorgon ska jag direkt iväg på en förfest så det blir tjat schema! Men ser fram emot det!

Snart bär det av till jobbet!

Ska iväg och jobba på HLK idag av någon anledning. Men det ska bli kul! Så nu ska jag göra mig i ordning; på med vita shortan och slänga i mig nåt snabbt att äta sen drar jag.


det är sant det dom säger; när man är kär kan man inte tänka klart

Sitter och kämpar. Skolan tar livet av mig, jag hatar den! Vill bara att allt ska ta slut så jag kan få göra lite.. nytta. Känns inte som om jag göra det nu, även om jag gör det. Det är ju mina betyg. Men jag har liksom gett upp och orkar inte kämpa mer än nödvändigt. Vill ha studenten. 

Imorgon ska jag jobba på arken på HLK. Känns skönt att komma igång med jobbet igen. Det har varit så mycket med skolan och sjukdomar så jag har inte hunnit men nu, nu ska jag äntligen få jobba igen. Jag skulle kunna bli en jobbnarkoman. Utan tvekan.

Tycker om vårvädret och hoppas att det håller i sig! Idag var det +10 i stan och jag kan nog inte ens beskriva hur mycket jag ÄLSKAR våren. Finns inget bättre. Värmen efter en lång och kall vinter, snön smälter bort, man byter ut den tjocka jackan mot skinnjackan och njuter av solen. Underbart. Det här vädret får en att glömma allt skolarbete och alla problem man har och man bara njuter. Hoppas det håller i sig. 

 

Att få ett klart svar och koll på läget, det är tydligen för mycket begärt. Jag fortsätter gissa.


Pussla

Jag har tusen saker på gång. Jag ska jobba 3 dagar den här veckan direkt efter skolan och hinna med allt skolarbete. Jag vet inte riktigt hur än men får väl pussla lite.
Längtar till helgen för då blir det fest med massa goa kompisar!


Bara för att

Tjo!
Orkar egentligen inte skriva något men eftersom jag inte skrivit på ett tag så blir det en lite uppdatering:
Fredag: Fika med Jessi och Robin på Waynes, träffade Jocke (inte träffat honom på nästan 2 veckor!), hem till Jocke syster på fest.
Lördag: Vaknar upp bredvid finaste och ligger sedan och slappar hela dagen, åker hem och tar en dusch och nu sitter jag här.
Så, nu vet ni vad jag haft för mig haha. Ska gå och lägga mig nu för har lite småont i huvudet och ska jobba imorgon vilket kräver sömn!
Så nu säger jag godnatt kl 21.18 en lördag.

Tease tease tease <3

Vill bara ha fredag.

Klättrar på väggar, saknar sin pojkvän och ser fram emot att Becca kommer!

Haha ja så är det nu för tillfället!
Stannade hemma idag med eftersom skiten inte verkar försvinna men nu har jag knarkat lite piller så nu minsann ska det hålla sig borta! Hatar att vara hemma och vara sjuk, jag är för sprallig för det. Även om jag nog har rekord i att vara soffpotatis så klarar jag inte av att vara hemma och vara sjuk. Såååå tråkigt! Skulle haft prov idag men eftersom jag inte kom till skolan så fixade Yngwe att jag får göra det imorgon istället. Han är bra han! Så nu ägnar jag min tid i detta fängelse med att plugga lite extra till provet nu när jag har tid. Dock ser jag fram emot en lite paus om nån timme eller så för då komemr Becca hit och då blir det massa tjöt. Löveli!

Sen skrev jag ju att jag saknar min pojkvän också. Han är i väg på en skidresa med sin klass och kommer hem på torsdag. Har inte träffat honom sen förra söndagen (!) så längtar ihjäl mig lite nu efter honom haha. Skulle åkt till pappa på fredag egentligen, vilket hade betytt att jag bara kunde träffat honom en snabbis innan jag åkte men nu blir inte det av för min syster kan inte och jag ska jobba på söndag. Så det blev ju både bra och dåligt. Men men, väljer att se det positivt! Har precis fått höra att jag ska med ut på fredag också så helgen kommer nog bli toppen.
Det är så skönt att komma igång och jobba igen! Har inte jobbat på nån månad nu så jag är super taggad. Jag är en jobbnarkoman, därför hatar jag skolan haha. Jag vill vara lite aktiv och inte bara sitta på en stol och lyssna. Sen ska jag jobba nästa torsdag och fredag också. På fredagen är det Håkan Hellström konsert på Folkets Park i Huskvarna och då ska jag jobba! Älskar mitt jobb. Man träffar så mycket rligt folk så jag ser verkligen fram emot det!

Nu ska jag fortsätta plugga tills Becca kommer. Pöss!

Snart är det hej till ett tiondels ton!

Ååh så gott det är att äta haha! Sitter här med lite glass och mumsar. Måste säga att jag hatar att jag inte kan träna nu när jag är förkyld, jag bara äter. Tur att jag har lite bra gener i alla fall som inte gör att jag sväller som en ballong så fort jag äter något men tror att de generna börjar sluta fungera snart, jag utnyttjar dom för mycket! Det är ju så gott..
Jag föredrar dock att äta hemmalagad god mat framför skräpmat och glass. En rikigt god måltid utplånar begären efter mer att äta. Jag är så sugen på grönsaker just nu! När man äter hemma hos Jocke får man alltid en slags blandning av kokade morötter och nån lång grön sak med något konstigt namn, sen har man aromat på. Gudomligt gott att ha till maten av någon anledning.

 

Nej nu ska jag sluta prata om mat! Min morgon var inte den bästa måste jag säga. Behöver inte gå in på detaljer men en hel del illamående ingick så låg på ett iskallt badrumsgolv (kändes inte för jag var så varm) ett tag tills jag kunde åtminstone ställa mig upp och gå och lägga mig igen. Usch. Ingen rolig start på dagen! Hoppas att det inte händer samma sak imorgon.
Det här var kanske värre än pratet om mat haha. Nu ska jag gå och plugga medans jag fortfarande mår bra!

Melodifestivalen måste nämnas

Och så vann Eric Saade Melodifestivalen. Ingen chock där inte.

Satt hemma hos Becca och kollade på Sveriges största musiktävling. Jag tror aldrig att Melodifestivalen har känts så liten som den har gjort i år. Jag menar att den har varit så obetydlig för min del. Jag har inte kollat på en enda delfinal eller andra chansen, har inte ens brytt mig om det. Jag personligen tycker det är lite av en tradition att kolla på Melodifestivalen, och har kollat på den varje år annars men i år blev det inte så. Ganska skönt faktiskt haha. Jag slapp störa mig på stackars Linda Bengtzing som tydligen inte kunde texten till sin låt och jag slapp störa mig på Marie Serneholt som pratade så otroligt bestämt och helkonstigt. Finalen räckte för mig i år.

"I love you more today than yesterday"

I don't remember what day it was
I didn't notice what time it was
All I know is that I fell in love with you [...]

Every day's a new day in love with you
With each day comes a new way of loving you
Every time I kiss your lips my mind starts to wander [...]

Oh, I love you more today than yesterday
But not as much as tomorrow
I love you more today than yesterday
But, darling, not as much as tomorrow



9 underbara månader

Fika innan lunch

Igår blev det en trevlig tjejkväll hos Kristin, tack!
Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att åka in till stan och fika med familjen.

Män och kvinnor, mars och venus

Sitter just nu ute i uterummet och myser. Va så varm här inne för solen lyser rakt in, dock blev det helt plötligt molnigt så det är inte lika skönt längre. Slänga på sig en filt så man håller sig varm!
Bredvid mig står en godispåse. Inte sugen för 5 öre men nu när den står bredvid mig så känner jag mig tvingad att äta, i alla fall lite. Illa det här!

I onsdags hade vi bara en lektion, filosofi. Vi började prata om det här med hur män och kvinnor kommunicerar med varandra. Vi kommer ju verkligen inte från samma planeter! Det är så konstigt att vi kan har så olika sätt att kommunicera. Kvinnor är väldigt "finkänsliga" när vi försöker säga något, exempel en fru till sin man: det finns mycket tvätt i tvättstugan. Det är en hint om att hon skulle uppskatta om han hjälpte till med tvätten. När man frågar lite smidigt så där så kan man ju inte anklagas för att vara tjatig och dessutom blir mannen inte lika motvillig att göra det eftersom man frågar på ett sånt sätt. Blir inga bråk.
Killar är så mycket mer rakt på sak. Eller ja, eller så säger dom inget alls! Vissa saker har dom så svårt att få ut sig men saker som; gör det och det kommer hur lätt som helst. Ingen finkänslighet här inte.

Jag kan dock förstå de stackars männen som inte verkar ha hjärnkapacitet nog för att förstå våra hintar (sorry guys) eller så bara skiter dom i dom. Kan vara båda. Jag vet själv att det inte funkar så bra men likförbannat håller man fast vid det. Det är så här killar: vi tjejer vill att ni ska göra saker för oss för att ni vill det, inte för att vi ber er att göra det. Det är inte så svårt egentligen. Om ni märker att er tjej hintar lite om en ny film som ska komma på bio som tydligen ska vara väldigt bra, varför inte bara föreslå att ni ska gå på den? Man behöver ju inte göra det varje gång hintar kommer men ibland. Ni har ingen aning hur många poäng ni plockar bara på något sånt! Det är de små sakerna som räknas och det är oftast dom hintarna handlar om.
So there you go guys, litet tips hur ni gör era tjejer glada!

Häromdan så hörde jag en klockren sak på radion. Det var om en bok på någon Best Seller List som hette: "What every man thinks about apart from sex". Det var en bok på 200 tomma sidor! Asså hur underbart knäppt är inte det!? Så sjukt roligt. En bok ska tydligen kosta 10 dollar. Tänk om man kommit på den ideén.. Så simpel. Jag applåderar den som kom på den. Förlåt killar, igen.


ge mig fågelkvitter och solsken

Vädret utanför gör mig på dåligt humör. Tidigare i veckan när jag satt inne och mådde piss så vill jag bara ut och gå eller vad som helst bara för att det var så fint väder. Men nu när jag äntligen kan börja röra mig utanför huset så kommer skitvädret tillbaka. Tycker inte riktigt om de här ombyterna mellan underbart och skit väder, bara bestäm ett väder vem det nu är som bestämmer. Ge mig inga förhoppningar om vår. Blir bara deprimerad när de förhoppningarna tas ifrån mig. Jag längtar efter vår.
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att ett mirakel ska ske, att jag vaknar upp till solsken.


dubbel saknad

Håller på att friskna till sakta men säkert. Febern gick ner idag och är nästan borta. Jag är inte lika "dimmig" i huvudet så det känns väldigt skönt! Men den här förbannade förkylningen är kvar och komemr nog vara det ett tag känns det som, tyvärr. Bara jag slipper febern så är jag glad.
Imorgon skulle jag och Madde egentligen åkt till pappa i Falun men nu eftersom jag är sjuk så bestämde vi oss för att inte åka. Nu mår jag ju bättre men vet inte om jag vill åka längre. Vill dels inte smitta dom och dels så orkar jag på något sätt inte åka fast jag gör det ändå. Om ni fattar. Sen är det mer pressen att åka för jag tror inte jag kommer ha så mycket tid framöver för att göra det. Tror jag, inte helt säkert. Åker antagligen inte, vilket suger. Saknar dom där uppe. Speciellt min älskade lillebror David som är världens härligaste unge! Känns jobbigt att när man träffar honom varje gång så tänker man va stor han har blivit! Om sin egen lillebror.
Jag MÅSTE helt enkelt ta mig tid till att åka upp snart!

Idag var jag och besiktade min lilla bil och den blev godkänd! Känns så skönt! Nu kan jag äntligen köra den. Underbart.


Sjukling

Idag när jag vaknade var jag förkyld och hade ont i huvudet. Underbart. Jag hade bara en lektion på morgonen som tur var, så jag kunde åka hem tidigt. Det var jobbigt att bara sitta på en lektion och konsentrera sig, eller försöka i alla fall. Försökte sova så jag skulle må lite bättre men icke, när jag vaknade gick jag och tog tempen och så klar hade jag fått feber också. Så nu mår jag inte jätte bra tyvärr.
Jockes fel alltihop haha. Vi lyckas alltid smitta varandra så att den andre blir sjukare.

Imorgon ska jag besikta min lilla bil och sen kan jag köra den! Det har tagit sin tid men nu ska det äntligen bli av. Hoppas den går igenom bara haha.
Nu ska jag återigen bänka mig framför TV:n och dricka i mängder för att bli frisk!


set me free!

Studenten är vad jag längtar efter just nu! Vill bara känna tyngden av skolan lyftas från mina axlar och kunna andas.


borttappat

BANKKORT, ID-KORT, FIRTIDSKORT OCH 200-300 KONTANT

Underbart..


Är det för mycket att önska sig lite värme?

Sitter och lyssnar på Echo Chamber med The Ark och nu jag blev plötsligt yr och illamående, samma sak i morse. Usch. Orkar inte bli sjuk. Men idag mådde jag inte jätte bra, trött och frös som attan under hela dagen! Jätte jobbigt. Lånade bilen av mamma nör jag slutade så jag kunde komma hem snabbt för jag mådde inte så bra. La mig i soffan och satte på Ally McBeal (älskar!). Till slut somnade jag, jag som aldrig sover mitt på dagen. Kanske bara är något tillfälligt, får hoppas det i alla fall.

Det var ett tag sen jag skrev så en liten uppdate om helgen. I fredags blevd et utgång, inte riktigt som planerat men blev ändå lyckat! Förfestade med Becca, Millan, Niffan och Jessica hemma hos Becca. Vi satt och pratade om allt möjligt och helt plötsligt var klockan halv 11 så vi drog in till stan. Hängde på CENTRUM nån timme, träffade massa folk man kände så det var roligt men saknade min älskling som också var ute så jag och Becca gick till dom en stund på Ztyle. Det stället är underskattat! Kan vara ganska nice där även om många är äldre men live musiken gör att stället får en go känsla. Tummen upp!
Sov i alla fall hos Jocke så det var ganska smidigt. Sen på lördagen åkte jag direkt från Jocke till Robin för att kolla in hans nya lägenhet på Österängen. Gud så vuxet att bo själv! Vill också haha. Det var en riktigt fin lägenhet måste jag säga! Måste vara jätte skönt att bo själv. Ibland i alla fall. 
På kvällen blev det också en spontan tripp till Skillingaryd med Becca. Knappt varit hemma på hela helgen och så komemr jag hem 3.00 på natten. På söndagen blev det upp tidigt (kl 10 haha) för att duscha och göra sig i ordning för lunch hos Jockes morbror ute i Norrahammar. Trevligt och som vanligt rullar man därifrån efter all mat haha. Hemma vid kl 6. Jag var inte hemma mycket denna helgen, flängde fram och tillbaka hela tiden. Underbart!

Okej nu blev det ett tråkigt och dåligt skrivet inlägg men orkar inte riktigt lägga ner något mer än halv energi på att skriva. Ska nog ta och lägga mig snart. Trött.


Ge mig sommar och studenten nu!

f r e d a g

Äntligen är den här veckan slut! Har verkligen inte haft en rolig vecka med massa saker som måste göras men nu är den slut och jag älskar det. Ikväll är det tjejkväll och vi ska ut på krogen och härja. UNDERBART.

Igår jobbade jag för första gången på Eko. Det är så skönt att ha hittat ett till jobb och slippa stressa över det. Personalen var jätte trevlig så jag tror att jag kommer trivas väldigt bra! Ska jobba idag igen 12-15 så att jag har koll på allting inför nästa vecka. Sen tar jag helg!

Just nu sitter jag i skolan och är såååååå trött och seg. Nästa lektion ska vi ha svenska och då ska alla hålla argumentations tal. Fick verklig inte ihop något tal så jag hoppas att min lärare är snäll mot mig och låter mig göra det nästa vecka.
Jag hade jätte svårt att hitta ett ämne att prata om, ett ämne som jag faktiskt hade något att säga något om. Det är skit svårt för mig att bara hitta på ett tal, jag föredrar improvisation som under debatter. Då har jag minsann alltid något att säga eftersom jag hör vad andra säger och tänker så poppar det ju upp tankar hos mig med. Men att bara sätt mig ner och spy ut åsikter om ett eget ämne, nej det går inte så bra. Har ju gjort en av två uppgifter i alla fall så hoppas att det är okej haha. Orkar inte bry mig, det är ju helg!

Nu ska jag vara en duktig elev och jobba lite!

Studentmössan har anlänt!



Pissig bild men va fan, den har kommit!! :D

if you want to know if he loves you so it's in his kiss

Jag mognar. Blir bara kärare. Och kan inte vänta tills det blir fredag!


om ändå...

Varför kan man inte stanna i sin lilla lyckliga bubbla där allt är nästan perfekt. Inga jobbiga problem som stör skolan och som man ständigt grubblar på för att man är för mesig för att faktiskt ta upp det och få det överstökat, vilket det antagligen kommer, överstökat alltså, ganska snabbt. Men ändå så drar man sig för att ta upp det.
Värre saker har varit lättare. Blir så trött på det här.

RSS 2.0