Tyvärr

Har inte varken tid eller lust för bloggen längre. Jag har så mycket tankar men när ett nytt inlägg ska skrivas säger det stopp. Kommer nog inte skriva så mycket på ett tag, om jag gör det är det nog bara tråkigt babbel bara för att.
Satt igår kväll och skrev över tusen ord på ett word dokument. Inga problem att få ner allt det. Att skriva helt för mig själv är nog det jag kommer göra tills jag får tillbaka suget av att blogga om onödigt babbel. Så ha det gött så länge!
xoxo

Förkyld!

Hatar att vara sjuk, kommer vid sämsta tillfället också. Ska ju börja jobba på onsdag och går inte så bra om jag är så här sjuk.
Jag har inte gått utanför huset på 2 dagar nu, så det blir lite ensamt men snart får jag sällskap av Nina och Jessi så det ser jag fram emot!
No inspiration so I'm out!

Gymnasietiden 2008-2011...

har varit den värsta, den bästa
den sorligaste, den lyckligaste
den tråkigaste och den roligaste
tiden i mitt liv.
Jag har aldrig varit så slutkörd men ändå så full av energi.
Jag kommer sakna gymnasietiden men samtidigt som jag är så glad att den är över.
Jag har spenderat 3 av de bästa åren i mitt liv på Per Brahe gymnasiet med underbara människor. Jag kommer aldrig glömma någon utav er i klassen eller utanför skolan som gjort dom här åren så bra! ♥

Jag lever

Har inte suttit vid en dator på flera dagar, väldigt befriande haha. Blir ju lite dålig uppdatering då jag inte kan blogga från mobilen, jag kan bara skriva rubriken men själva inlägget går inte att skriva.
Jag har i alla falla haft en riktigt bra helg! Vår trippeldejt blev en 4 pars dejt istället och tog plats hemma hos Johan med grillning istället för på Jensen's som vi tänkt från början. Blev faktiskt mycket bättre! Hade en väldigt rolig kväll med alla!
Sen har jag även gjort lite mer smått och gott (engagerad någon?). Idag blev det en heldag med Nina och Becca, super mys! Först lunch på Soya på a6 och lite shopping, sen först ner till Gränna och äta glass och picknick vid Röttle hamn. Riktigt bra dag med två fina tjejer alltså!
På väg ner till Röttle hamn :)

Bal nr 2

Hade en väldigt trevlig bal med ED och Sp3FÖ igår! Alla i Jockes klass va så himla goa så jag hade jätte roligt!
Bilderna vill inte laddas upp så ni får några nån annan dag.


RSS 2.0