Vintertid

Har precis insett att vi kommer ha Halloweenfest efter alla andra, men skit samma! Kommer bli awesome i vilket fall som helst.
Idag skulle man ju ställa tillbaka klockan en timme; vintertid. Att får sova "1 timme extra" är ju inte helt fel måste jag säga! På min dator står det att klockan är 21.45 men den är ju egentligen 22.45 så börjar känna mig lite trött, sen är det ju söndag också. Förstår inte vad det är med söndagar, varför är man ALLTID seg på söndagar? Det spelar ingen roll om man har festat dagen innan eller om man inte har gjort något, man är ändå seg. Ingen ork överhuvudtaget.

Imorgon har jag körlektion. Är det bara jag som tycker det är sjukt kul att gå och köra körlektioner? Istället för att bestämma helt själv vart man ska åka och man vet exakt vart man ska så är det lite roligt att inte riktigt ha en aning, körläraren bestämmer. Blir lite som ett spel liksom. Om ni tycker jag låter helt knäpp nu så har ni nog rätt, lite trött haha. Men min poäng var: Jag gillar körskolan. Intressant jag vet men jag gör ju det.
Ska nog ta och gå och lägga mig tror jag, ögonen börjar bli lite tunga.
Natti


One of the boys!

I lördags blev det killkväll plus jag hemma hos jocke. Öldrickande, för deras del, och trevligt sällskap. Måste säga att det är skönta att umgås med bara killar ibland, det är lite annan stämning så man slappnar av mer på något sätt. Hade det riktigt fint i alla fall! Nu är det äntligen lov, så jag har längtat! Fast jag känner på mig att det kommer gå snabbt men lov är ju alltid ett lov. Halloween festen närmar sig och jag har fortfarande ingen riktigt bra idé på vad jag ska vara. Jag, jocke och markus var på jakt efter kostymer idag både på a6 och eko. Jocke hittade det han skulle ha, tyvärr haha. Nej men tror det kan vara en rolig grej så jag ser från emot att se resultatet. Och för er som undrar och ska komma på festen för helt enkelt se det då haha. Blir nog ett bra lov det här. På torsdag ska jag jocke, nina och yngwe spela bowling. Det var ett bra tag sen man gjorde det så det ska bli jätte kul. Det bästa skulle ju vara om vi tjejer vinner över killarna men kanske är en önskedröm, vem vet? Nina och jag kanske visar oss att vara rena gudar på bowling!?

Framtiden

När man går sista året på gymnasiet så innebär det inte att bara klara av skolan och sen få ett skönt sommarlov, det gick innan. Nu ska man samtidigt som man balanserar plugget också jobba och komma på vad man vill göra efter studenten. Ska man plugga, i så fall till vad, eller ska man jobba något år, åka utomlands..? Det är inte lätt att balansera allt det där när man, som jag, inte har en jävla aning om vad man ska göra! Sen hjälper det inte heller att folk frågar och föräldrar tjatar för det gör att jag inte vill ta tag i det överhuvudtaget! Jag gillar inte att leva i framtiden så mycket utan föredrar att leva i nuet, även om jag vet att det inte går i längden. Skulle vara skönt dock!

Jag trivs med det faktum att det är lov snart! Att slippa skolan i en hel vecka och bara göra vad man vill. Visst det kommer bli en del plugg men jag väljer att ignorera det för tillfället.
Halloween kommer bli super! Allt roligt folk och lite nya ansikten kommer liva upp stämningen, eller ja inte för att det behövs men. Som sagt, det kommer bli skit bra!

*snark*

Jag är så trött! När jag kom hem idag gick jag och la mig och sov i 2 timmar, kunde inte hålla mig vaken. Jag orkar inte gå i skolan mer. Som tur är är det bara 4 dagar kvar till lovet!
Halloween börjar verkligen bli verkligt nu. Jag och Yngwe var och köpte lite dekorationer idag och på onsdag har vi klart för oss vilka och hur många som kommer. Nästa fredag gäller det och jag är så taggad!

Hit och dit

Det är så mycket som ska göras, varje dag har jag tusen saker att göra! Jag som blir ganska lätt stressad också börjar känna lite press nu. Körkort, projektarbete, prov, jobbsökande och strula med banken gör att jag känner press. Alltid dessa måsten, that's life. Men nu är det inte så långt kvar till lovet i alla fall! Ska bli riktigt skönt med ett lov. Har lite saker inplanerade så det ser jag fram emot! Just nu så sitter jag på bussen hem så orkar inte skriva så mycket mer, kommer ett inlägg inom snar framtid!

Han ♥

Tre ord. Sprudlande lycklig! Och hur skulle jag kunna vara något annat!? <3

Sitter och lyssnar på lite "gammal" musik, sånt man inte lyssnat på på ett tag. Riktigt nice! Min helg har varit skit bra: första krogrundan i fredags, lördagen och söndagen var jag hos människan som gör mig så otroligt glad.
Kunde inte vara bättre.

Min första utgång!

Ikväll blir det den första utgången i mitt 18 åriga liv. Så gött kommer det bli, surt bara att några av dom som jag verkligen vill ha med inte kan för att dom är bara 17 fortfarande så det är lite surt. Men innan jag ska iväg till förfesten så ska jag till Jocke, så mysigt så! Just nu sitter jag på en samhällslektion, har aldrig varit mer uttråkad i hela mitt liv! Suck. Vill bara att skolan ska sluta så att man kan börja tagga. Dagen till ära har jag fixat lite musik att ha i öronen på bussen. Kvällen kommer bli skit bra! Ha en bra fredag, det kommer jag ha i alla fall!

13/10 - 2010

Tillägg till förrförra inlägget:
måste lägga till en punkt på min TO DO list: körkortet. Yngwe gjorde en så snäll kommentar och påminde mig, tack verkligen, jag behövde en längre lista. Haha.

Just nu håller jag på att färga håret, min lillasyster var så snäll och hjälpte mig! Nu ska jag bara gå och tvätta ur färgen och torka håret...
Så nu var det klart, bra blev det.
Idag hade jag filosofiprov, gick skit dåligt. Max ett G på det. Jag kan det men när det väl kom till att förklara (inte min starkaste sida) så gick det inte, hjärnsläpp. Att ha prov kl 8 på morgonen är inte det bästa.
Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy sen blir det sängen!

Livets gång

Livet är bra just nu. Har inga större bekymmer och problem, livet flyter på ganska lätt. Men jag har en känsla av att det kommer vända. Jag har en känsla som inte går att ignorera riktigt. Varför ska allt vara en berg-o-dalbana hela tiden, skulle vara skönt om allt bara kunde flyta på men det är ju önsketänkande. Ska inte ta ut något i förväg, jag har det bra så jag tänker inte oroa mig om det förens jag behöver!

All grown up

Nu är jag 18 år minsann! Benen börjar värka och ryggen krökas, haha. Men det känns bra måste jag säga! Fick väldigt fina presenter och gratulationer och det tackar jag för! <3 Kunde inte varit bättre.
I fredags fick jag ju presenter av Nina och Jessi, glömde jag ju nämna. Av Nina fick jag doftljus, luktade så gott! Av Jessi fick jag ett jätte roligt kort med mitt huvud påklistrat på Michael Jacksons kropp! Vi har en grej ihop hon och jag; Jackson 5´s låt Don't blame it on the boogie har blivit vår låt och varje fest så kör vi den med en dans till, väldigt roligt! Älskade mina presenter så tack tjejer, ni är bäst! <3
Att få träffa älsklingen det gjorde hela min dag! Längtat efter honom så enormt mycket så det var på tiden att han kom hem. Det betydde allt.

Nu är planerna för Halloweenfesten igång för fullt! Imorgon vet vi förhoppningsvis säkert om lokalen är tillgänglig och sen är det bara att köra på! Kommer bli så kul, längtar!
Nu måste jag at tag i projektarbetet också. Man tänker: Jag har hela 3:an på mig så jag behöver inte skynda mig men det är ju bara bullshit! Vi gjorde vår tidsplan och då märkte man hur lite tid man har på sig egentligen, smart drag av lärarna att tvinga oss att göra en tidsplan vecka för vecka. Creed till er!

Jag har en lång TO DO list:
-
Lokalen till Halloweenfesten (och resten)
- Söka jobb
- Klara av skolan
- Ta hand om lite "vuxna" saker nu när jag är 18, how boring!
- Projektarbetet
- Tid för vänner och pojkvän mm..
- Överleva min första krogrunda haha!

Ska förvandlas till en Duracelkanin för att få saker gjorda. Det är dock ganska roliga saker, vissa inte, men jag klara det, positivt tänkande! Kommer säkert dyka upp något som tar bort fokusen från min TO DO list men det tar jag hand om då. Ingen idé att tänka på det nu.
Nu ska jag försöka plugga lite filosofi (eller ja efter att jag kollat facebook såklart haha) för vi har prov på onsdag. Filosofi är intressant så det är inte så jobbigt att plugga. Wish me good luck!


Sista blogg inlägget som 17 år.

Imorgon blir jag 18. Visst det ska bli kul men jag bryr mig inte egentligen om det faktiskt. Visst det är skönt att faktiskt kunna gå ut på krogen med vänner och köra bil, det måste jag säga. Men med siffran 18 kommer det massa ansvar.  Jag har alltid tänkt att när man fyller 18 så är man vuxen, visst är man det om man frågar lagen, men det är ju inte direkt så att man får en personlighets förändring och börjar bete sig "vuxnare". Jag ska minsann vara tonåring så länge jag kan! Kvinnlig Peter Pan.
Om vuxen betyder att man har mer ansvar, i så fall så blir jag vuxen imorgon, annars nej haha. 
Jag vill bara ha imorgon så jag får träffa Jocke igen! <3

Jag hade en trevlig fredagkväll! Jag hade förväntat mig att bara ha en trevlig fredags fika med Becca, Jessi och Nina och sen åka hem för att bara chilla men det blev en tripp till Öxnehaga istället; chillkväll hemma hos Kristin med Nina, Jessi, Jonas, Yngwe, Anna, Carro och Natta, väldigt trevligt minsann! Idol och Genispelet fick vår uppmärksamhet. Måste säga att vissa frågor i barngeni var ju svåra! Och det skulle för barn mellan 8 - 12 år. Inte naturligt att ett barn i den åldern kan den sortens frågor..

Nu ska jag ta och fortsätta min chillkväll med Family Guy!

Lyckorus!

Herregud nu är det gjort! STUDENTMÖSSAN ÄR BESTÄLLD! Vilken känsla. Ville inte trycka på skicka beställningen knappen för tänk om något blir fel? När jag väl hade tryckt på den så gick det ett sånt lyckorus genom hela kroppen; vi ska ta studenten!
När jag kom ut hoppade jag på Sabina och kramade henne samtidigt som en idiot, folk måste ha tyckt att jag såg helt knäpp ut men jag bryr mig inte!
Jag har hela tiden haft noja för att ta studenten, visst det har jag fortfarande, men nu var det förstå gången jag riktigt kännt lyckan som man ska känna inför studenten. Underbart!

Efterskolanshopping

Gud vad glad jag är att jag inte har mycket pengar! Shopping är ju skit kul och speciellt när man har pengar, att ha friheten att kunna köpa den där tröjan eller vad det nu kan vara när man ser den. Ja nu undras ni väl varför jag skriver om shopping, det är för att, precis som rubriken säger, blev det shopping efter skolan. En kofta, smycken och lite smink blev det. Kul med lite nytt! Det var ett tag sen. Den här veckan har gått lite segare än vanligt, kanske beror på att jag slutar så tidigt nästan varje dag denna veckan och därför inte har något att göra på eftermiddagarna. Eller så är det för att på söndag är min 18 års dag! Just födelsedags veckan har en tendens att vara seg. Det är inte det att jag längtar till min födelsedag, visst längtar jag till söndag något fruktansvärt men födelsedagen är inte enda anledningen; på söndag kommer Jocke hem från Turkiet. Jag saknar honom så mycket så nu vill jag ha söndag! Söndag kommer bli bäst.

Pink replaces black

Sitter och väntar på att det första ansnittet av Desperate Housewifes ska börja. Även om jag är trött och vill sova så kan jag inte missa det! Jag är en sådan där som följer 100 olika serier samtidigt och jag älskar det! Desperate Housewifes, Ugly Betty och Grey´s Anatomy är ju bara några av dem.
Hur kul är det inte då? Man bli så engagerad och man bara väntar och väntar på nästa avsnitt. Man vet när alla program går och vilken tid. Nördigt, ja det är sant men ååh så underhållande!
I väntan på avsnittet så ska jag passa på att göra teoritester till körkortet. Jag har inte gjort några än så kanske borde börja göra det lite då och då om jag ska ha någon som helst chans att ta körkort!


Blogg by phone

Jag har upptäckt att det kan vara ganska smidigt att utnyttja sin telefons kapasitet och faktiskt blogga från mobilen, vi lever i en fantastisk tid måste jag säga! Dock är det ju några nackdelar; som styckeindelning. Men ja ni får hej enkelt stå ut med det lite då och då. Det smidiga är att man kan göra det när man vill! Man kommer på något lite roligt eller bara känner för det så är det bara att ta upp mobilen och börja skriva. Blir kanske lite fler inlägg också, vem vet? En sak jag måste fixa är ju designen på bloggen! Herregud hur lat är jag? Fast jag kan ju inte göra det själv så måste hitta någon som kan fixa den. Får väl se hur det går med det.

Med huvudet på bänken

Ja rubriken beskriver vad jag gör just nu, yngwe med. Jag är så sjukt trött! Hade inte gått till skolan idag om det inte vore för psykologiprovet. Orkar inte göra det senare så lika bra att dra sig till skolan! Jag funderar på att köpa lite godis som jag kan sitta och äta sen när jag kommer hem och sitter framför tv:n. Nu ska jag äta lunch sen har jag provet, önska mig lycka till. Ciao

Dagen efter

Dagen efter brukar ju oftast vara en dålig dag men inte den här dagen efter dagen, vaknade upp med trevligt och knäppt sällskap och blev ett fortsatt sällskap tills alldeles nyss. Simon, Nina, Yngwe och Johan var det för dom som undrar! Såklart blev det också fyllemat, pizza, och massa juice och cola. Hur härligt som helst. Man har en anledning att äta skit mat!
Vi gjorde inte så mycket under dagen. Blev lite kuddkrig, gitarrspelande och massa skratt och prat. Trevlig dag med andra ord!
Gårdagen var också väldigt bra. Trevligt folk, lite nytt och oväntat folk, så man kan inte klaga. Men så klart lyckade jag göra illa näsan när jag gick rätt in i en kille till Simons stora glädje! Inga blåmärken än så länge i alla fall. Det var en bra fest.

Nu är det ända som återstår att göra den här dagen är att plugga till psykologiprovet. Det borde vara olagligt att ha prov på en måndag! Tänker inte lärare på att vi ungdomar har viktigare saker för oss att göra på helgerna än att plugga till något prov? Tydligen inte. Ja ja det är väl bara att bita ihop antar jag. Men såklart går jag in på facebook och skriver ett blogginlägg innan jag sätter mig och pluggar psykologi, viktigast först!
Sen måste jag städa också, suck. Fast det blev inte så mycket städande som jag hade väntat mig för när jag gick och kollade i rummen där dom hade sovit så har dom varit så gulliga och bäddat och allt! Helt förvånad blev jag men har man bra kompisar så har man! 


JOHAN ÄR FULL, JOHAN ÄR FULL!
WOOOPAAH!

I wanna dance with somebody, dance with somebody

Det är helg och jag njuter! Helgen är den ända tiden på veckan som jag faktiskt kan släppa all stress och bara släppa loss/slappna av. Idag bli det att släppa loss med härliga människor så det ser jag fram emot!

Nu ska jag slappa och ta en varm dusch innan Nina kommer hit och joinar mig. Sen blir det PARTY!

RSS 2.0