Jag ska måla hela världen lilla mamma..!

Jag har nu påbörjat min korta karriär som målare :) Jag ska målat vårat hus, så snäll som jag är. Eller ja, jag får ju betalt :P Imorgon ska jag upp vid 6, 7 bara för att hinna måla lite innan det blir för varmt.
Idag blev det vätterstranden igen med Jessi. Alltid lika trevligt! Vi gick igenom vad som hände på midsommar men ingen av oss har en sammanhängande bild.. Konsigt. Fika och sen blev det lite shopping också: shorts och 2 klänningar. Behövs alltid ;)

Grattis till Becca som fyller år imorgon! Gamla gänget ska för att fira Becca ut och äta och ha det kul :D




Gaaah va varmt!

Helt sjukt vad varmt det är då!! Ska inte klaga men någon måtta får det väl vara. Igår var jag nere på Vätterstranden med Robin och vi pallade sola max 30 min sen var det ju bara ner i vattnet, som va svinkallt, och svalka sig. Hur ska jag kunna stå ut med att vara i Turkiet i mitten juli i 2 veckor!? Kommer ju dö av värmeslag..
Idag ska jag ner till stranden igen men denna gången med Jessi ;)

Ikväll ska jag börja måla huset. Undra hur det kommer gå :P Kommer säkert ramla ner och bryta benet eller något. Önska mig lycka till! :P

Cruising!

Vad gör man på en söndag egentligen? Även om det är sommarlov så märker man att det är söndag för folk blir sega och gör ingenting. Jag har gjort det dom flesta gör på söndagar, elr iaf alla mammor, jag har städat. Inte så jätte underhållande men det ger ju lite cash så det är ju bra ;)
Vid halv 3 drog jag och Becca ner till vätterstranden och solade och mötte upp Nina och Anna :) Sen blev det lite cruising med BFF, Anna och Nina. Jag har nu besökt Habo för första gången i mitt liv :P

Snart ska jag börja mitt "jobb". Jag ska måla 2 sidor av vårat hus (sen dom andra 2 om jag orkar). Det ger rätt fina pengar så jag står ut med det, kanske kan få en fin bränna också! Då är det lätt värt det.


Midsommar

Hade en sjukt bra midsommar med massa sköna människor! :D Jag har gifta mig med Viktor och vi har adopterat en son (Yngwe) och sen har jag numera 2 pojkvänner och 2 flickvänner. Bra kväll det haha ;P
Den här veckan kommer bli riktigt kul den med, lite surt att den bästa är borta hela veckan bara kommer sakna honom :/
På Onsdag fyller Becca år och då ska vi ut och äta lite gott och sen på fredag har hon sin fest :) Kommer bli skit kul! Det ser vi fram emot.
Tack till Jessi och Nina som är så bra och underbara! <3

Gla´ midsommar! :D

Midsommar ska spenderas i Bankeryd med härligt folk, kommer bli väldigt trevligt! Gla´midsommar på er och festa lugnt ;P

Pusshej!


saknar och slappar

Nu är jag trött på att bara ligga hemma och sola! Alla andra jobbar så kan inte direkt göra så mkt mer på dagarna. Vill bara släppa loss! Passar bra att midsommar är imorgon ;) To bad att inte alla är med imorgon bara.
Det känns som om man har haft lov i flera månader redan.
Om typ 3 veckor åker jag till Turkiet i 2 veckor med hela gänget från Falun :D Brun ska jag bli iaf..

Prinsar och Prinsessor

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel
Kunde inte låta bli att kolla på bröllopet på tv, det är ju trots allt en historisk händelse! Hon va så vacker! Så enkel klänning men ändå så snygg. Man tänker ju att såna här tillfällen går allt till så perfekt och som det ska gå till och visst ska det göra det men utan att det känns för stelt.När dom skulle trä på ringarna och när man såg att dom verkligen stod och höll tillbaka tårarna och skakade på händerna så blev det så självklart och äkta.
Lite småavundsjuk på alla prinsar och prinsessor, kungar och drottningar som får gå i så vackra kläder hela tiden! Att vart man än går se snygg ut skulle inte vara fel, fast jag älskar ju mysbyxor och tights över allt annat men :P

Igårkväll var första gången på väldigt länge som hela "ursprungliga" girlsen va samlade! Det händer inte ofta. Så klart går saker och beteende lite över styr men det är så det är, bara att acceptera ;)
Jag har känt dom här tjejerna i mer än 10 år och även om vi inte umgås alls på fritiden så när man träffas så här så är allt som vanligt, man snackar om allt! Så himla skönt att det liksom inte är ansträngt eller tillgjort.

Ikväll för första gången sen i onsdags (!) ska jag lämna min tomt och faktiskt umgås med andra än min hund och familj. Grillning i Bankeryd med (föredetta) Sp2f gänget :) Det va ett tag sen vi var bara det gänget så det ska bli kul.
Sen har man ju tagit bort 121:an, R.I.P, och ersatt den med 101:an som går mellan Gränna och Habo. Det gör allt genast mycket lättare! ;)

Jag känner att jag sakta men säkert börjar vända på dygnet mer och mer. Kan knappt sova vid 12 på kvällen och sover väldigt gärna till 12 på dagen. Das is not good.. Men det är väl så det ska vara antar jag :P


Sjuk

Har feber, 38.4. Jag brukar ha 36.2 i normala fall.
Hoppas det inte håller i sig för länge.


(♥)

Jag har varit och tagit blodprov för att få reda på varför jag får blåmärken så lätt. Inte jätte trevligt. Hoppas det går att göra något så jag slipper få det så fort någon petar på mig. Alla säger hela tiden att det är vitaminbrist för att jag inte dricker mjölk och ost. Jag hoppas nästan att det är något annat bara för att dom ska ha fel (a)
Jag hade en trevlig kväll i b-ryd igår med lite trevligt folk :) Fotboll blev det så klart. Är inte jätte engagerad men man får väl offra sig lite ;) 
Nu ska jag ut och gå med min älskade Becca i det underbara vädret : )



Paaaaaarty @ Visingsö!

behöver inte säga så mycket mer ;P


Fram och tillbaka

Har precis varit nere och kollat på min bror som tagit studenten. Shit va jag längtar till min egen nu! :P
Grattis :)
Ska snart åka hem till jkpg men kommer säkert bli försenad som vanligt.. Händer alltid något när jag åker tåg. På vägen upp blev ett tåg 1 timme försenat. Jaja, nu taggar vi lördag! :D

Imorgon; farväl Sp2f!

Helt awesome att det är sommarlov om typ 16 timmar :D Så härligt! Det sura är att jag ska åka tåg upp till Falun(ca 6 timmar) imorgon för att se min bror ta studenten på fredag, och sen ta tåget hem igen på fredag eftermiddag. Kan inte gå ut och festa med alla andra utan jag får sitta och kolla på film på tåget. Jaja. Får ta igen det på lördag (a)      
Imorgon ska vi först mysa lite i skolan med klassen och sen ska nästan hela klassen ut och äta fint på Jensen's :D Kommer bli bäst! <3


Happy face

Var på Liseberg i måndags med Jessi och Robins klass. Var jätte roligt trots att jag var seg i början. Efter lite balder så kom man igång ;P Göteborg <3

Imorgon är det sista skoldagen!!!!! Helt otroligt, det har gått så snabbt. Är sjukt taggad på sommarlov och allt som har med det att göra. Sen är ju lördagen väldigt efterlängtad :)
Kommer bli en grym vecka :D

Är helt slut efter en mysig dag och ska gå och lägga mig tidigt,
G O D N A T T : )

Fin fina dagar!

I torsdags var klassen ute på min farmor och farfars bondgård. Det var så kul! Älskar verkligen våran klass. Alla var helt till sig när dom såg alla kossor och allt, äkta stadsbor :P Blev lite stekande i solen också.
Sen kom Becca och Nina hem också :D Shit va jag har längtat efter dom! Träffade Becca på fredagen på kvällen och spelade lite volleyboll :)

Igår var massa folk hemma hos mig :) Så trevligt så! Grillning och volleyboll, så här såg jag ut efter att ha spelat volleyboll:


Okej syns inte jätte bra men jag är helt blå och röd prickig på hela armen. Ser läskigt ut, får så lätt blåmärken :P

Det var så kul att så många kom och jag hade det jätte roligt! Tack alla :*

Imorgon har jag mitt sista prov! Såååå skönt att få det gjort. Kan inte fatta att det är sommarlov snart! helt otroligt. Kommer vara bittersweet att sluta..
Taggar morgondagen: Göteborg och Liseberg med Jessi oc Robin :) Kommer bli skit kul!
Nu måste jag plugga ekonomi!

Det gyllenesnittet

"Du är mattematiskt snyggast i SP2f" - min mattelärare Olof
Vi skulle mäta oss på matten och se hur propotioneliga (tror jag det var) vi är. Man skulle mäta sin längd och ta den delat med längden från naveln till golvet. Man skulle komma så nära 1,618 (gyllenesnittet) som möjligt. Talet tilltalar tydligen människor för att det är ett "vackert" tal och jag fick 1,621. Ganska vacker då hahaha^^


RSS 2.0