snälla ge mig inte mer läxor! snälla snälla snälla

Denna enorma press lärarna lägger på oss denna veckan! Helt otroligt! Försöker verkligen komma på så många uppgifter dom bara kan innan dom ska sätta betygen och bara för att vi ska ha något att göra. Varför inte bara låter oss chilla och ha kul för en gångs skull? Fattar inte. Dom klagar själva över att det är så jobbigt dom sista veckorna :P jaja.. Ett mysterium hur dom tänker.
Jag har så sjukt mycket denna veckan! Vi har dessutom fått i läxa att lösa Palestina och Israel konflikten. VI. Politiker kan inte ens lösa den och vår lärare tror att vi skulle kunna lyckas komma på hur man ska göra. Önsketänkande.  
Det är inte lång tid kvar till sommarlovet nu! Fast det känns som om veckorna bara går saktare och saktare ju närmare man kommer. Frustrerande :P Nästa vecka kommer jag vara helt hyper av längtan till lovet men på fredagen kommer jag inte vilja sluta, kommer gråta floder! Vattenfast mascara som gäller :P Jag missar ju allt kul på kvällen också! Inte så kul det men ska upp till min bror i Falun som tar studenten och det vill jag inte missa ;)

Kan forfarande inte bestämma mig om jag ska åka till Polen i sommar eller inte.. Jag kommer vara borta mellan den 10 juli - 25 juli i Turkiet och sen ska jag tydligen på Polen den 6:e augusti.. kommer vara borta alldeles för mycket känns det som! Känns frestande att vara hemma själv en vecka i sommar faktiskt (a)

Känns oerhört bra!

Helgen blev oerhört lyckad! Hade en riktigt kul kväll igår trots några små irriterande saker. Tack alla som var med och gjorde kvällen awesome! :D

På Rix Fm var man på allmänt bra humör och hyper. Fick lite blickar på sig men har man kul så har man x) Jessi och jag lyckades än en gång matcha våra moves och Yngwe och Robin var helt galna! haha
Runt 10 mötte vi upp resten och drog upp till en fest. Ivarsson var lika snygg som alltid.
Vid 1 gick vi ner till stan från bymarken. Klumpig som jag är så vrickade jag foten på vägen.. 
Jag fick gå hem från bussen kl 3 på natten också.

Snabb beskrivning av kvällen, jag orkar inte skriva allt :P

Ser fram emot veckan som kommer! Nina & Becca kommer hem efter 1 månad på Kreta och dom är väldigt efterlängtade! Har lite planer för helgen också så det blir en bra vecka ;)

Nu ska jag äta så mycket jordgubbar jag bara kan. Mamma sa "ni måste äta upp dom här två paketen med jordgubbar idag annars blir dom dålig" innan hon åkte. Det behöver hon inte ens säga! :P Jordgubbar är livet ♥

Nu ska jag slappa lite innan jag ska in till stan. Ciao :*

Rix Fm Festival

Idag är det rix! Jag hade så äckligt (!) kul förra året så hoppas det blir det i år med :) Kommer ju gå med ett härligt gäng så det blir nog inga problem ;) Får träffa Jojjo idag också!

Gårdagen va ytterst (^^) trevlig! 

OMG

- Så himla glad att vi är okej nu <3

- Träningsvärk gånger 1000. Hela kroppen tar emot när man går. Borde ha strechat mer.

- "Ledig" imorgon. Operationsdagsverke. Jag ska städa huset.

- Äckligt nöjd med MVG på svenska nationella!


Don't blame it on the sunshine,
don't blame it on the moonlight,
don't blame it on the good times,
blame it on the boogie!


Får mig alltid på bättre humör x) Godnatt


would I lie to you, baby, would I lie to you?

låten vill inte lämna mig ifred..


Sitter i mitt fina och nya uterum och njuter. Idag har jag sprungit 4,8 km runt Munksjön så man är lite seg i kroppen. Sprang på en VG tid så är nöjd med det! Om jag hade haft lite mer viljestyrka skulle jag nog kunna komma lite närmare MVG men men är man lat så är man (a) Måste tacka Jonas som försökte peppa mig :P
Hostade som attan efter att jag hade sprungit så jag hoppas inte jag blir sjuk igen, kanske blev lite för mycket på en gång efter förkylningen.
Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon, bevis på att jag varit duktig!

Det närmar sig sommarlov nu. Inte långt kvar. Sitter och lyssnar på Håkan Hellströms en midsommarnattsdröm.

Skolavslutningen och studenten i Falun för min bror och sen blir det ju Nattas 18-års fest den 12:e sen. Mycket som händer på 3 dagar :)





Nån som vet hur man ändrar layouten på sin blogg, vill ha den lite roligare :P

Livet är bra



Haft riktig abstinens. Internet har inte funkat på typ 5 dagar. Helt sjukt hur mycket man håller på med datorn egentligen.. x)

Jag har haft en ganska hetsig helg. Det var ju konfirmations helg så på fredagen var jag tvungen att gå på en middag med alla konfirmander och deras familjer. På kvällen sen kom Yngwe och Robin hem till mig och vi käkade jordgubbar och glass :D Så mysigt så!
På lördagen jobbade jag på Folkets Park kl 9-17 sen direkt efter det kom pappa och Madde och hämtade mig. Vi åkte till Västanå slott och käkade lite. På kvällen åkte jag in till stan och träffade Jessi o Co en kort stund, alltid lika trevligt!
Idag var det upp vid kvart över 7 för att duscha och göra mig i ordning för konfirmationen. Men så klart så hade vi ingen ström! Så vi kunde ju varken laga mat eller duscha till en början.. jaja så är det när man bor på landet :P

Nu har jag precis solat i 1,5. Riktigt skönt faktiskt! Måste bli brunare än Becca & Nina!

Livet är allmänt bäst och vi slutar skolan snart, har dom mest underbara och knäppa vänner :)
Jag taggar helgen som kommer och nästa vecka! Tror och hoppas att den kommer bli awesome, sen kommer ju Nina och Becca hem också :D

och så var det måndag igen..

Skolan. suck. Efter en lång och skönt helg så måste man tillbaka. Idag var ändå en chill dag trots min grubblingar på vad våran lärarstudent heter, ingen vet! Mysko.
På idrotten skulle vi springa runt Munksjön men eftersom jag har lite av min hosta kvar från min förkylning så fick jag gå runt med Yngwe, Jonas och Pontus istället :) lite lat får man allt vara ibland!

Jag hade en trevlig långhelg iallafall! På lördagen va det grillning i Bankeryd som gällde, det var såklart mycket trevligt. Tjejerna vann på kubb :P

I helgen ska min lilla lillasyster konfimera sig! Hela helgen kommer kretsa runt det. På fredagen måste jag gå på en middag med alla konfirmander sen på lördag kommer pappa, styvmamma och min älskade lillebror ner från Falun för att vara med på konfirmationen på söndag :) Blir mycket att göra i helgen + att jag måste skriva en uppsats.. jaja får se hur det går :P

Är sjukt taggad på nästa helg! Rix Fm festival på lördagen så det kommer bli awesome! :D
Nu ska jag plugga inför nationella muntliga provet i spanska, kommer ju gå åt skogen! haha

Pusshej!


G Ö T E B O R G

Igår var jag i Göteborg och shoppade :D Blev rätt mycket shopping!

 

Härliga Göteborg..

På kvällen blev det en sväng förbi Bymarken. Nina o Co var hemma hos henne och myste lite så det kunde jag ju inte missa! Vi åt lite och kollade film, Love Actually. Den är så söt!

Ikväll ska det bli grillning i Bankeryd med massa människor :) Hoppas det inte börjar regna bara.
Nu ska jag vara duktig och gå ut och gå :)
Pusshej

Reklammusik <3

Hur mycket bra musik, som man annars inte hör annars, finns inte i reklam!? Har hittat massa bra låtar :D
Förkylningen börjar bli bättre, hoppas på att bli friska snart :) Alla verkar bli sjuka nu!
Imorgon är sista dagen i skolan för den här veckan, äntligen! Blir en riktig långhelg och den kommer bli kul! Imorgon blir det en chillkväll, på fredag blir det Göteborg på dagen och sen på kvällen hem till Nina, lördag blir det grillning i Bankeryd :) fast den här grillningen blir liiite längre än den andra :P

Nu ska jag göra internationella relationer läxan. Usch o fy o blä.
See ya!


ska vi slå vad? ;P

Alla som har sett Die Hard måste väl ha märkt att han skurken eller vad man ska kalla honom, asså bossen typ, han spelas av samma kille som spelar Professor Snape. Det är så uppenbart! Går ju inte att säga att det inte är samma person :P Alan Rickman.

              

Idag är det söndag. Jag gillar inte söndagar för dom är bara allmänt deprimerande. Det spelar ingen roll om det är fint väder ute eller om man har något att göra för man känner ändå av den där jobbiga känslan att det är måndag imorgon. 
Men snart är det sommarlov! :D Typ 32 dagar kvar elr nåt! Längtar så sjukt mycket till det! Händer så mycket precis när skolan har slutat. Skolavslutningen lär det ju bli fest på, min bror tar studenten (fast kanske inte hinner upp för att se den :S) sen den 12 juni är det en mega fest på Visningsö! Den kommer bli helt awesome :D
Det enda jag har att se fram emot på själva sommarlovet är Turkiet i 2 veckor med pappa och hans familj. Vi kommer vara 7 personer som åker xD Och kanske en tripp till Halmstad med kompisar :)

Just nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik. Musik är livet! Sen har jag och Yngwe kommit på ett sätt att bli rika på också men jag får se om det funkar först..

Den här veckan i skolan blir väldigt chill!
Måndag: Historia och idrott på Rosenlundsbadet. Fast kan ju inte vara med på det men ska kolla på ^^
Tisdag: Spanska muntliga kanske, klassråd och sen hålla ett kort föredrag om nåt på ABC Latin kursen.
Onsdag: vanlig dag
Torsdag + Fredag: LEDIGA! :D Kommer antagligen dra till Göteborg nån av dagarna! Sen på fredag ska jag hem till Nina :)

Nu ska jag försöka att vara lite duktig och plugga, fast kommer säkert inte hända men..
Pusshej

lördag lördag lördag

Dagen:
Roadtrippen till Lager 157 blev inte av. Ingen skulle shoppa iaf :P Fattar inte vad vi skulle dit och göra om ingen skulle shoppa, jaja. Istället åkte vi och crashade lite folk i Bankeryd! Sen lite mat på a6, sen hem.

Kvällen:
Mysigt :) Lite mat, musik och Die Hard. Aldrig sett filmen innan, fick lite konstiga blickar på mig så vi kollade på den :P Den va helt okej.

Skirver snabbt för jag är trött och vill sova, så det ska jag göra nu!
Godnatt på er alla, pusshej!


Eurovision är tydligen på G.

Sitter och tittar på alla låtar som ska vara med i Eurovision. Asså jag måste ju säga att så här långt är jag ju inte imponerad, som vanligt. Tänkte bara säga det :P

Idag var jag i skolan trots att jag är jätteförkyld. Eftersom jag var pigg så varför inte gå :) Började med engelska nationella, hör och läs. Gick helt okej så är inte så orolig för det. Over all var det en chilldag.

Kvällens planer ändrades lite så istället för att åka hem direkt efter skolan så får man en inbjudan till Robin (+ att jag får skjuts hem med honom) :) Det var chill även om vi inte gjorde så mycket. Älskar hans lillebror, han är så söt! Påminner om min lillebror.

Ikväll blir det väl film och kanske ett besök från Robin om han tröttnar på Bunn.
Ha en trevlig kväll allihop!
Pusshej

Nu ska jag börja blogga!

Känner för att börja blogga. Man kan skriva av sig, rätt skönt. Jag läser några blogga själv varje dag och även om det står om allt och inget i dom så är det ändå kul att läsa :) Så nu ska jag också göra ett försök till att blogga.

Just nu är livet jobbigt pga en förkylning. Jag verkligen HATAR förkylningar men sen tyckte universum att det skulle vara kul att ge mig lite feber också..! Så jag kan inte ens gå till skolan nu utan är fast hemma hela dagarna. Jag längtar tills jag är frisk och kan gå till skolan igen, ja jag vill till skolan.

De senaste ca 6 veckorna har varit dom bästa på hela året! Har fått nya underbara vänner, fått tillbaka gamla underbara vänner och har haft det allmänt kul :) Varje helg har varit så sjukt rolig!
Det här bli kanske den första helgen sen dess som jag kanske inte får göra något för att jag är sjuk.. Är så sjukt rastlös för tillfället. Men underbara kompisar som man har så får man lite då och då lite trevliga sms, vilket hjälper :)

Jag längtar efter sommarlov något så fruktansvärt! Är sååå trött på alla nationella prov och alla inlämningsarbeten och alla lärare som bara fortsätter att släng till oss läxor och arbeten hit och dit. *suck*

Nu har jag skrivit mitt första blogginlägg, känns bra.
Ha det bra, pusshej!


RSS 2.0