Det är bra att vara efterklok...

Varför kom jag inte på att Julia gick på frisörlinjen tidigar? Suck.
Julia var skit duktig på att fixa håret! Snabbt gick det också och ändå blev det så snyggt. Jag ska gå utanför min comfort zone och ha lite slappt uppsatt hår. Blir nog bra! Ska nu slänga mig i sängen så fort brun utan sol skiten jag smörjt in mig med sjunker in, quick dry my as!

Hair

Ska snart iväg och provfixa håret inför bal nr 2 som är på onsdag. Jag gav upp hela grejen med att göra håret själv för det höll inte bra. Nu ska jag få hjälp av en kompis lillasyster som går frisör på Bäckadal. Jag har ingen aning om hur jag vill göra håret så hon får göra lite hur hon vill!

Nu börjar huvudvärken komma krypandes igen. Hade huvudvärk igår också när jag var hos Jocke, det var inte roligt att köra hem. Ska slänga i mig nåt att äta och en tablett sen drar jag!


Bal Per Brahe 2011

Nu har jag gått 1 av 2 baler och det var en underbar kväll! Helt underbart att se alla så fina! ♥
Ett sånt ståhej med att alla ska ta massa kort och jag som hatar att vara med på bilder lider lite grann haha, men här kommer några av alla bilder som togs på mig och Jocke och min fina klass!


Nästa bal (1/6) ska jag byta allt utom klänningen så det blir lite annorlunda!
Tack hela Sp3f för en oförglämlig kväll! ♥

Balen: 1 dag kvar

Ååh nu är balen snart här, helt sjukt! Imorgon ska Sp3f mfl gå balen.
Har planerat allt med smink och hur jag ska ta mig hit och dit så nu är allt klart! Gick igenom allt med Jocke innan och jag känner mig lite stressad med allt förutom att locka håret då jag har all tid i världen på mig men från och med sminkningen börjar tidsschemat och det gör mig lite nervös! Jag sminkar mig vid kl 1 vilket är ganska sent och se ska jag sätta upp håret där med samt klä på mig och allt på ca 1,5.. Kommer vara ett nervvrak imorgon. Jocke kommer förmodligen be mig lugna ner mig ett antal gånger innan jag faktiskt gör det. Men det ska bli skit kul i alla fall så kl 5 får ni befinna er vid stora hotellt om ni vill se mig om min awesome klass haha!
Nu ska jag göra det sista på mitt filosofiarbete så jag kan slappna av, ciao!

BWM edition

Min styvpappa har investerat i en självgående gräsklippare, ni vet en sån där läskig som kryper runt på tomten självmant. I alla fall, Nicke tyckte att den såg lite tråkig ut så han bestämde sig för att förvandla den till en BMW.. Vadå bilnörd haha? Men den blev skit cool i alla fall! Den fick till och med en rikigt BMW logga haha.  



Igår fick det bli en tjejkväll hemma hos Nina med Natta, Kristin och Anna. Va riktigt mysigt! Jag och Nina åkte ner och köpte godis på hemmakväll i Huskvarna och det blev nog lite mycket godis haha. Godis för typ 70 kr! Jag åt inte ens en tiondel av allt, så äckligt till slut!
Det blev en lyckad kväll med massa prat och skratt!

Idag ska jag bara ta det lugnt och förbereda inför balen lite. Provade precis min klänning och jag tror jag har blivit mindre elr nåt för den kändes stor! Ska sy in den lite fint så den sitter perfekt.
På tisdag smäller det och det ska bli så kul! Kommer dock vara nervös för att det faktiskt ska hända nu efter så lång tid som man pratat om det, sen ska det tydligen regna också så det kommer suga om det gör det!
Fingers crossed!

Dör en smula


Grab somebody sexi tell'em hey, give me everything tonight

Springa runt i kalsonger, ha en förgreningssladd runt bröstet, hugga någon med en morot eller kasta en potatis på någon är vad som pågår i vår skola just nu, aka Killer. Vi har en tävling på PB där man kan vinna en Ipad så alla är jätte engagerade, ca 150 st på vår skola är med. Skit rolig grej tycker jag så tummen upp för PB!

Snart är det bal hörrni! Den 24/5 (och 1/6) är datumet som gäller. Jag är skit nervös av någon anledning, antagligen för att det känns så overkligt att den faktiskt ska hända efter två terminers prat och förberedelser för den. Kommer nog blir skit kul tror jag! Lite tråkigt när man har bra kompisar på andra skolor men..  
Det häftigaste kommer nog vara att se hur uppklädda alla kommer vara, alla tjejer kommer vara så vackra i sina klänningar och killarna kommer vara stiliga i sina kostymer och smokingar (ja jag använder ordet stilig just nu). Kommer bli awesome.

Nu ska jag gå och lägga mig med ångesten att jag inte känner mig redo för nationella provet i matte C på fredag.
Godnatt!


15 maj 2011

Jag har blivit alldeles för dålig med att blogga, okej inte för att det är så många som läser den här men för min egen del. Det är skönt att skriva lite meningslöst babbel ibland haha.
Idag är det söndag och alltså ganska logiskt så är det måndag imorgon vilket betyder skola. Fast imorgon kommer vi inte ha några vanliga lektioner utan vi ska ha utvärderingsförmiddag fram till 12 och sen slutar vi. För er som inte har en aning om vad jag pratar om så är utvärderingsförmiddagen till för at vi ska reflektera under det gångna året via en penna på ett papper, skrivkramp är nästan garanterat. Inte det roligaste man kan göra men slappt så jag ska inte klaga.

Allvarligt, hur många blev inte pissförbannade när inte Eric Saade vann i lördags? Jag blev skit sur måste jag säga även om jag och Eric inte delar musiksmak direkt men ändå. Jag trodde absolut att han hade en chans! Men 3:a är inte dåligt det! Han ska vara sjukt stolt över det. Vinnarlåten tyckte jag var helt okej ändå, brukar för det mesta hata alla låtar men länderna hade levererat bättre i år.
 
Jag satt hemma hos Jocke och tittade på Eurovision med han och hans mamma. Måste säga att vi var allihop helt döda när alla bidrag hade sjungit, både jag och Jocke hade ont i huvudet och Lotta höll på att somna men vi gav oss inte utan vi genomled till och med hela röstningen med alla 43 (!) länder. Va gött att gå och lägga sig sen..
Måste bara påpeka innan jag går och lägger mig hur jävla pissdåligt Greklands bidrag var! Herregud...! Nu när jag fått det sagt så ska jag sova, godnatt!

Otur?

Hoppas ni alla har haft en lugn fredag den 13:de och att ni inte råkat ut för något. Jag har klarat mig haha! Idag blev det en hemmakväll, den första på länge! Jag fixade nämligen med mitt rum. Jag är så trött på det, vill egentligen tapetsera om och göra om hela skiten men palla. Hoppas på att jag flyttar ut om något år eller två. 
Inför hela makeovern av rummet gick jag och mamma och kollade lite på IKEA för lite inspiration. Vi hade inte tänkt köpa något men ja.. det gick ju sådär haha. Fick med mig en bänk hem till rummet så jag slipper min andra.
Själva viljan av att ändra möblerna i rummet gick kanske lite för långt haha. Min säng fick inte plats där jag ville ha den så vi tog till sågen och gjorde den kortare helt enkelt haha. Dramatiskt jag vet men nu har jag äntligen sängen där jag vill ha den! Känner mig ganska nöjd med rummet ändå även om det inte är helt klart. Vill fortfarande ändra hela rummet men nu är det en förändring till det bättre så jag är nöjd! Ska åka in till stan imorgon igen för att kanske köpa till någon, en ny tavla eller nåt. Ut med det gamla och in med det nya! Change is good.


Förändring!

Nu har jag fått nog. Är så trött på att allt känns som att det går på rutiner. Jag vill göra mer spontana saker för jag vill ha en underbar sista månad innan studenten.
Känns som om jag är konstant uttråkad. Spelar ingen roll om ja är på en rolig fest eller har kul med vännerna för så fort det är över så blir jag uttråkad. Allt känns så.. vanligt. Behöver lite nytt! Och banne mig det ska det bli!

Förändring!

Nu har jag fått nog. Är så trött på att allt känns som att det går på rutiner. Jag vill göra mer spontana saker för jag vill ha en underbar sista månad innan studenten.
Känns som om jag är konstant uttråkad. Spelar ingen roll om ja är på en rolig fest eller har kul med vännerna för så fort det är över så blir jag uttråkad. Allt känns så.. vanligt. Behöver lite nytt! Och banne mig det ska det bli!

pang pang

Så gött med fredag. Just nu sitter jag i min säng och är skit trött, vet inte vad det är med mig. Ska snart börja städa vilket kommer ta minst plågsamma 1,5 timme. Men jag måste ju.

Idag efter skolan åkte jag hem till Jocke för att umgås lite. Som vanligt va det väldigt mysigt. Eftersom vi hade idétorka av vad vi skulle göra så föreslår jag att han ska lära mig spela counter strike. Jag vet inte vad det flög i mig men jag måste ju försöka lära mig och förstå lite känns det som nu när man har en nörd till pojkvän haha. Det jag skulle göra var att gå runt och skjuta terrorister men att gå, skjuta och flytta runt kameran och samtidigt skjuta va inte helt lätt. När man ser Jocke göra det går allt så snabbt medans jag gör en sak i taget. Gick lite bättre mot slutet dock men tänker inte direkt lära mig, det ligger nog längst ner på min prioriteringslista och den är oändlig!
Jag visade definitivt att jag inte passar att spela sådana spel. Hoppade till och gav ifrån mig ett litet förskräckt aah ofta följt av en svordom när jag blev dödad. Jag blev helt enkelt rädd när min gubbe blev nedskjuten haha. Han flög liksom helt plötsligt i luften. Klarar inte plötsliga hoppa eller ljud haha, lättskrämd som få!

Nu ska jag nog ta tag i städandet! Ha en bra fredag allihop!


Just nu

Småpanikar över håret till balen, vill att det ska vara lördag och kl 6, dampar över skolan, älskar att ha den vita påsen från Kristina brud & fest hängandes på garderobsdörren, önskar att man var mer vältränad, drömmer om de veckor i skolan då man inte behöver göra någonting, uppskattar dagens träff med Jessi, har lite kiss and make up att göra, är beroende av mina fantastiskt simpla mobilspel, tycker det är bra att Bin Laden är död, vill helst hoppa över städningen imorgon, tycker det ska bli varmare.

Godnatt

Balklänning (den nya) hämtad!

Nu har jag fixat ALLT till studenten och balen. Okej ska hämta upp biljetterna till balen nästa vecka men annars är allt färdigt! Känns skit skönt.
Idag va jag och hämtade min balklänning, I LÖÖV IT! Det är en mörkblå axelbandslös chiffongklänning, väldigt enkel. Till den ska jag ha ett par skitsnygga vita skor från nelly.com och en vit kuvertväska från Åhléns. Blir riktigt snyggt och enkelt. Sen ska jag ha ett jätte enkelt halsband samt matchande armband och enkla örhängen. Less is more!  
Med mig och hämtade den hade jag Nina som var så snäll och följde med. Hon va den första som fick se mig i den (känn dig speciell hihi) och hon tyckte den va skitsnygg. Jag provde den med skorna som jag ska ha till (den va i perfekt längd!) och när jag stog bredvid Nina såg jag ut som en jätte haha. Jocke sa att jag måste ha höga klackar så jag blir lite längre, jag är tydligen för kort haha! 
Såklart visade jag den för mamma och Madde med och dom älskade den så nu är det bara den viktigaste kritikern kvar; Jocke som ska få se den på söndag. Super nöjd i alla fall!

Ni som hänger med lite i min blogg vet ju att jag köpte en balklänning för ett tag sedan som jag nu försöker sälja. I helgen kommer det en tjej och kollar på den så jag hoppas att den passar henne! Håller tummarna!


Going crazy

Sitter här hemma och ska plugga. Eller ja, det var så det var tänkt men jag fastnade för ett spel på min mobil istället haha. Ja ja..

Hörrni?! Eftersom jag var för glad och har haft så mycket att göra i helgen så meddelar jag det nu istället: PROJEKTARBETET INLÄMNAT OCH KLART! Fattar ni eller?! Vilken enorm lättnad att 2 timmar innan deadline lämna in skiten? Sinnessjuk alltså. Yngwe var så sur de sista timmarna, för en gångs skull var det han istället för jag haha! Jag tror det blev riktigt bra, jag är stolt över oss!
Såklart firade vi det med en utekväll, vi förtjänade det.

Nu ska jag verkligen försöka koncentrera mig på det viktiga; mobilspelet!


RSS 2.0