Velourmupp

Idag gick jag gäspande hemåt för hemma väntar massa plugg, städ och tvätt. Haha men livet är fortfarande bra! Just nu sitter jag och myser i min persikofärgade velourdress från Ullared som jag älskar! Skulle vilja gå i myskläder hela tiden, hoppas det blir modernt snart haha.
Mycket ska göras idag. Jag ska kolla upp lite högskoleutbildningar för nu har jag faktiskt börja intressera mig för det även om det är långt bort. Har lite alternativ som jag funderar på som jag ska kolla upp närmare. Kan vara bra att ha lite koll i alla fall! Lite städning ska minsann göras i mitt rum som inte ser för fint ut för tillfället men man är väl tonåring hihi. Tvätta ska jag också göra så att jag har några kläder. Trivs ju inte så bra att gå naken bland folk så! Plugg blir det också så ska väl ta och börja så jag hinner med allt.


Det var bättre förr!

Ni måste ju ändå hålla med om att musiken var bättre förr! Hur mycket bra musik finns det inte som är techno och ihopmixat etc etc, visst jag gillar en del av det, men INGET slår gammal musik! I helgen lyssade jag på så mycket gammal musik som The Supremes, Simon & Garfunkel och massa mer. Grejen med mig är att jag älskar den gammla musiken men inte vet jag vad låtar heter, nej! Kan inte få in denna informationen i huvudet så det är så underbart att ha spotify för när man väl kommer på namnet eller får höra namnet från någon annan så är det ett halleluja moment!
Musik är något som jag inte kan leva utan så jag tackar geniet som kom på spotify, good bless you, som man skulle säga in tha U, S and A haha!
Om ni har några riktiga nostalgilåtar eller bara allmänt bra gamla låtar så kommentera och let me know!
Här får ni en riktigt bra dänga som jag älskar, kan ju inte hjälpa att ryckas med haha, fast det kanske bara är jag! 

Livet är väl ganska underbart ibland!

Måste säga att livet är för tillfället underbart. Trivs så in i! Orkar inte lägga mer energi på massa tråkigt så jag fokuserar på det positiva istället. Min vänner är de mest underbara som finns och dom KAN MAN INTE ha tråkigt med! Har en underbar pojkvän som jag älskar så mycket, han är bäst (inte för att han behöver en egoboost haha, men ibland är han det minsann!) ♥ Ja, livet är bra.

Har haft en sååå galet rolig och mysig helg. Studentfesten i fredags var riktigt rolig och det var precis vad jag behövde, att släppa loss lite! Sen har jag tillbringat resten av helgen med Jocke i Bankeryd. Riktigt bra helg helt enkelt!
Imorgon börjar skolan för mig igen och jag har massa att göra! Så nu är det plugga som gälelr hela veckan och så hoppas jag på en bra helg i slutet av veckan så man kan koppla bort all skit man borde göra egentligen haha. 

Orkar inte skriva mer så; peace! 

Kap Verde, No stress!

Kap Verde folkets motto: No stress!
Funkar inte här hemma haha.

Nu är jag alltså hemma efter en avkopplade vecka på Kap Verdes ena ö Sal. Var riktigt skönt att sola och bada men såklart blir jag uttråkad snabbt som attan om jag inte hittar på något så därför kunde jag ju vara något brunare men men.
Orkar inte skriva så mycket för jag är lite smått sur och ska babbla lite med Yngwe så at han får mig på lite gott humör, misslyckas aldrig! För ikväll är det studentfestpå Twin City i stan så nu ska det röjas! Med 1 timmes sömn bakom sig kommer energin komma från övertrötthet förmodligen haha. Med gänget som ska med så blir det nog garanterat underbart!

PARTY!

r e a d y f o r t a k e o f f

Tack till Jessi som jag fikade med idag innan jag var tvungen att åka hem.
Det var en mycket trevlig fika! Den blev lite läskig också. Vi satt och pratade skräckfilmer och hur mycket vi hatade när saker hoppar fram och ljud etc. Jag sitter och pillar med mitt smoothieglas (som egentligen är i genomskinlig kartong typ) och rätt som det är slinter jag och den flyger iväg mot Jessi som hoppar till och blir skit rädd haha. Vi har suttit och skrämt upp varandra så hon blir skit rädd för det! Väldigt roligt var det. 
Skönt att prata av sig med henne lite också och få lite annat perspektiv på mina "problem". Bra att veta att man inte är helt fel ute i alla fall! Tack du ♥

Exakt 03.00 åker vi hemifrån och 06.50, om jag inte minns fel, ska planet gå! Uuuunderbart! Kommer hem den 25:e. Ha det så bra här i kalla Sverige! Sen om en vecka, pussar!


 

overlooked and insignificant...

det är så jag känner mig.


Info

Imorgon ska jag in och få lite info om hur min operation av käken kommer gå till. Nu börjar det bli på riktigt så känns lite läskigt men ändå skönt att det kommer igång. Men operationen kommer ju inte bli snart utan om ett bra tag! Så bli inte oroliga nu haha.
För er som undrar varför i all världen jag ska operera mig så är det för att jag är sne i käken kan inte bita ihop ordentligt så jag ska fixa till det. (låter som om jag ser helt knäpp ut i ansiktet haha) Lika bra att göra det nu innan jag får större problem än jag redan har!
Jag ska dit vid kl 9 imorgon så jag borde nog gå och lägga mig snart.

Snart är det semester och otur i turen

Idag åkte jag och Madde inte till stan för att inhandla det sista till resan. Jag var på jakt efter en bikini, vilket verkade vara en omöjlig uppgift så här i februari men jag lyckades faktiskt hitta en som var helt okej! Så nu slipper dom se mig gå naken där nere i Kap Verde haha.
Dagen bara flög förbi och jag kom hem vid 6 tiden. Började packa och ha mig runt 8 tiden. Flög runt som idiot i mitt rum och bollade klädval med min syster. Efter 2 timmar hade jag packat klart och kände mig riktigt nöjd med allt haha. berukar alltid ha sån ångest när jag packar för jag vill ha med mig så mycket men nu var allt jag ville ha med mig lagom för en gångs skull! Måste ju ha lite att välja mellan ju..
Nu är jag nästan helt redo att åka på semester. Måste bara få pussa på min älskling lite innan jag åker haha ♥ Ska träffa honom imorgon och sen på kvällen ska jag svänga förbi Becca där det kommer vara massa människor så ska säga hejdå till dom också hade jag tänkt. Vi åker ju typ 3 imorgon natt hemifrån så jag har saker planerade in i det sista! Kommer sakna folk, men gud så skönt det ska bli att komma iväg!!!

Tyck synd om mig; mina glasögon har gått sönder och dom kan inte fixa dom innan jag åker! Helt sjukt, ena bågen lossnade för ingenting. Jag åkte in dirket när det hände, tejpade dom så länge, och när jag kom dit så sa dom att dom inte hinner fixa dom innan torsdag för dom måste beställa någon del som har lossat. Otur. Så nu får jag ha dom tejpade (med osynlig tejp) under hela resan.  

Vi hämtade hem Nemo idag också. Han har fått bo inne i stan några dagar hos mammas kompis och hennes dotter. Men nu är min lilla plutt hemma där han hör hemma.


Alla Hjärtans Dag

Hej hopp! Hoppas ni alla har haft en underbar Alla Hjärtans Dag med era älsklingar! Dock är dagen inte slut än så fortsätt ha en super mysig dag! Själv blev det här en vanlig dag för mig. Min älskling är troligtvis magsjuk! Inte roligt alls. Om han är det så kan jag inte träffa honom innan jag åker iväg på torsdag, vilket skulle suga! Hoppas att han kryar på sig så vi hinner ses ♥

Så istället för att tillbringa dagen med Jocke så anmälde jag mig till hjälpa mamma med alla hennes miljoner ärenden; handla, växla pengar, sätta in pengar... Lite allt möjligt. Ganska skönt att göra sånt ändå! Dagen går snabbare och men har något att göra haha. sitta och lyssna på musik i bilen mellan de olika ställena, jag känner mig duktig när jag far fram och tillbaka och fixar och har mig! Eftersom jag va to a6 så tog jag ju såklart en sväng förbi H&M och hittade en super söt klänning. Jag är inte så sockersöt av mig men hittade en jeansklännig som jag tycker är riktigt snygg att ha till vita converse, lite avslappnat sådär. Jag har kollat på den jätte länge men har aldrig hittat den i min storlek men nu hade jag tur! Den kostade 299:- så det var inte jätte farligt. Sen är inte jag den enda som gillar den här klänningen utan Kenza också haha. Coolt serru. (Men jag hittade den innan henne, ska poängteras haha!) Sen köpte jag en par solglasögon att ha i Kap Verde också, jag ska ju till solen! Men jag är riktigt nöjd.

Vi har haft lite otur i denna familjen. Egypten resan blev ju inställd pga, ja ni vet, och sen kunde vi inte hitta någon resa för alla bra försvann. Men sen hittade vi änligen en som vi bokade nu till Kap Verde och dit ska vi åka, men så har jag otur; mina glasögon går sönder! Åker in till stan och ska fixa dom men nej, dom går itne att fixa innan vi ska åka på torsdag för dom måste beställa hem någon del som inte hinner komma innan torsdag. Så nu får jag leka Harry Potter och tejpa mina glasögon! Suck.  
Men jag ser fram emot resan i alla fall. Ska banne mig bli brun haha!

I'm just a kid

Har haft en väldigt bra vecka. Har varit jätte mysigt att bo på Ekhagen med Jocke ♥ Har varit väldigt skönt att inte ha några föräldrar som lägger sig i, när man bor själv går allt liksom på automatik för att man vet att man är själv, går väldigt bra! Men nu flyttar jag hem till lilla Skärstad igen.

Börjar känna lite press nu. Det är redan, eller snart, vecka 7 och allt har gått så snabbt. Jag har så mycket jag måste göra, som att ta tag i projektarbetet. Man tror att det är mycket tid men den försvinner så snabbt! Tänk, snart står vi där i våra fina balklänningar och 2 veckor senare i vita klänningar med studentmössorna på. Känns så konstig att man faktiskt ska få uppleva studenten. Har alltid varit så avlägset men nu närmar den sig och det känns konstigt. Allas liv kommer ju förändras jätte mycket bara av att gå ut skolan! Vi slängs bara ut i vuxenlivet. Vi är barn i vuxenlivet. 
Vi ska nog klara av det. Jag har bestämt att studentsommaren ska bli den bästa någonsin i alla fall!






Drar utomlands!

Nej nu tycker ni jag är jobbig haha men NU SKA VI FAKTISKT ÅKA UTOMLANDS! Vi åker till Kap Verde den 17 februari och är borta till den 25:e. Det ligger 100 mil från Gran Canaria, hade faktiskt aldrig hört talas om det innan haha. Men det ska bli riktigt gött, sol och bad säger man ju inte nej till! ♥

Nu är min balklänning ute på blocket:
http://www.blocket.se/jonkoping/Snygg_balklanning_32071127.htm?ca=17&w=1 



Sover hemma

Idag åkte jag tillbaka hem för att sova i MIN säng! Lite skönt att komma hem men har inte saknat det direkt haha. Men imorgon ska jag tillbaka igen, det är fredag vilket betyder att det blir en massivt trevlig kväll! Först uppe på Ekhagen med killarna sen drar jag nog kanske ner till tjejerna i stan och tar en krogenrunda! Kommer bli en bra kväll.
Har precis lagt upp min klänning på blocket och jag länkar så fort den kommer upp imorgon. Som sagt, tipsa folk som letar klänning!


Äta ute

Skolan är verkligen generös när det kommer till mat, idag är det rotfruktsgratäng eller köttsoppa. "MUMS"! Så idag ska vi äta på kebebaren, trots bristen på pengar. Men va fan, skit samma.
Idag ska jag sova hemma för jag måste städa. Wiie. Men jag längtar till fredag för då smäller det. Antingen ute kväll med tjejerna eller ölkväll med killarna på Ekhagen. Tar nog tjejerna haha ♥ Lördagen blir nog en bakfylledag i vilket fall som helst! 23 minuter kvar av lektionen, ska engagerade mig och vara social istället för att sitta vid datorn. Tjo!

data data data

Sitter framför dator och ska egentligen jobba med mitt projekt i samhäll och geografi. Går inte riktigt bra för hon jag jobbar med är inte i skolan (no shit!?). Så jag försöker göra lite själv men som sagt, måste nästan vara 2 stycken när man skriver.
Jag vill bara åka hem så att jag kan fixa allt arbete hemma, lättare att konsentrera sig.

Min velighet har nu tagit över och jag lyder den. Jag ska sälja min balklänning och köpa en ny. Hittade en greek goddess klänning, älskar modellen på den klänningen och det var en sådan klänning jag skulle ha från början!
Jag vet jag har en snygg klänning men den är svart och jag vill inte ha svart till balen, trots allt. Mamma blev ju inte så glad men om jag ska trivas så gör jag som jag vill. Så om det är någon som behöver en balklänning i storlek 36 (tror det är det) som är skit snygg i ryggen så hör gärna av er! Eller om ni vet någon som letar så tipsa dom om min klänning! Är i skolan just nu så lägger upp bilder senare idag. Klänningen kommer ligga på blocket.se men också kanske på tradera.com inom kort. I'll let you know!

dumbass ♥

Ååh ibland vill jag bara mörda honom när han ska börja argumentera för att få över mig på hans sida när jag har en väldigt stabil åsikt! Driver mig till vansinne. Ändå funkar vi så bra haha. Opposites attract antar jag!
Går väldigt bra att bo här uppe på Ekhagen, trivs väldigt bra. Dock är den en fågel som låter när man är i köket, jag tror den bor i skorstenen eller precis under kökstaket, något irriterande.

I morse var det skit väder ute! Snö blandat regn och blåste som en hel storm men när man kommer ut efter första lektionen i skolan lyser solen och man får en riktigt vårkänsla. Hoppas att våren kommer tidigt i år för jag längtar efter att ta på mig min skinnjacka! 
Nu ska jag sluta skriva och gå och mysa med mitt pucko till pojkvän haha.

  

Virr varr

Det är inte lätt att hitta i Ekhagen labyrinten men lyckades gjorde jag! Jag läser och läser i min engelska bok men det känns inte riktigt som att jag kommer någon vart. Den är skit lång och jag måste läsa dubbelt så mycket som jag sedan gjort för att läsa klart det som ska vara läst tills på torsdag. Suck. Orkar inte skriva mer. Nu skrev jag bara för att skriva. Godnatt.

Sängen, datorn och "flashback" musik

Klockan är 20.52 nu och det är fortfarande "tidigt". Jag var beredd att gå och lägga mig 19.58 för jag var så trött och seg. Lite tidigt så jag sminkade av mig och allt det man måste göra och sen tog jag med datorn till sängen och här sitter jag nu. Mysig musik genom högtalarna och en gäsp då och då.
Jag har haft en lugn söndag. Åkte till Jocke en stund för att lämna mina grejer och umgås lite med Simon, Matilda, Johan, Marcus och Viktor. Ja Jocke också förstås haha.
Man gör inte så mycket på söndagar, eller jag gör inte det i alla fall. Söndagar har en sövande effekt.
Imorgon är det skola som gäller men slutar 10.40 så det är ju ganska skön start efter en ledig vecka! (skulle ju praktiserat men det blev ju som det blev) Nu är det bara 1 vecka kvar sen är det lov igen, då ska jag minsann ha planerat lite saker! Jag skulle ju åkt iväg över lovet men eftersom Egypten är kaos just nu så kan vi inte åka vilket verkligen suger för jag hade verkligen sett fram emot det! Det positiva med det är ju att jag är hemma för Alla hjärtans dag och min och Jockes 8 månaders dag så det är ju inte helt fy skam.
Nu ska jag nog försöka sova lite för nu är det stora gäspar. Godnatt på er!


Bosätter mig på Ekhagen

Hade en riktigt kul kväll igår! Idag, söndag, ska jag så smått flytta in på Ekhagen hos Jocke. All packning ska dit idag med först imorgon bosätter jag mig där för några dagar. Ska bli skönt att bo lite närmare stan!
Nu ska jag gå och göra mig i ordning, ciao!

O'learys: HV71-Skellefteå

Lördagen har tillbringats med Johan, Simon, Yngwe och Nina på O'learys! Det var ju HV71-Skellefteå. VI VANN, 6-3!!!
Jag fick den briljanta ideén att åka in och sitta på O'learys och chilla 00.30 i fredags så messade Johan och frågade och han var på så klart haha.
Det var en riktigt go kväll faktisk; lite cider och öl, prata av sig lite och lyssna på andras "problem" och även mycket mycket skratt när "genierna" filosoferade haha. Älskar dom!

Nu ska jag försöka packa lite, för imorgon ska jag ta med halva min garderob till Ekhagen där jag kommer bosätta mig (de flesta dagarna) de närmaste 2 veckorna. See ya!

Fjäsk+självkritik = success

Är på väg in till stan för att ta en fika med Jessi och Nina. Det var det tag sen jag träffade Jessi så det ska bli jätte kul att träffa henne! Efter fikat drar jag och Nina till Bankeryd och Pontus för en chillkväll med några från min klass. That's what my night will be like! Lateaaa

Inköp

Var på stan idag en snabbis med Madde och mamma. Vi var inne på Gina Tricot och där hittade jag super bekväma jeans för bara 199 kr! (Det är inte jeansleggings och finns i svart och ljusa också!) Tips till er som letar nya jeans nu till våren!



På Ica Maxi parkeringen

Ja ni ser ju var jag är någonstans. Jag sitter i bilen och väntar på att mamma och Madde ska bli klara med sitt handlande. Idag har det varit en bra dag. Åkte hem till älsklingen och myste lite. Vi åkte och köpte klyftpotatis och kött till lunch, riktigt gott blev det! Min kille kan laga mat. Det är skit bra för jag både hatar och suger på att laga mat haha. Sen kom Johan förbi. Blev då lite kaffe, prat och kortspel vilket var riktigt trevligt, jag ägde ju dom på kort haha! Imorgon är det fredag, hur härligt som helst. Jag ska hem till Pontus med några i klassen och ha en filmkväll. Kommer nog bli en bra fredag. För er som undrar om jag ska åka till Egypten så nej. Jag vill inte bli mördad. Men det är möjligt att andra resemål är på gång. Får se. Nu är dom tillbaka så nu ska vi åka hem! Hej då

Färgat håret

Eftersom lillasyster var upptagen med att plugga, fick mamma färga mitt hår. Under hela tiden fick jag höra: Det här blir nog inte jämt, oj då och hur ska jag göra. det kändes väldigt tryggt måste jag säga haha. Men det blev bra. Blev lite rödar uppe på huvudet men jaja. Valde en lite rödare brun till håret den här gången, exprimentera lite. Gillar det skarpt, blir en lite varmare färg! Har dock ingen bild på det än.
Snart ska jag dra in till stan för att fika lite med Becca ♥



Give me spring! ♥

RSS 2.0